I GOT A ROCK 'N ROLL STRATEGY

Strategie

Wat is strategie? Een campagne ontwikkelen zonder te weten welke strategie je zal volgen? Dat is niet ideaal. Want hoe weet je welke boodschap je moet vertellen, als je niet hebt vastgelegd tot welke persona je je zal richten? Je kan alleen maar succesvol groeien als je eerst de strategie hebt bepaald.

STRATEGIE ALS FUNDAMENT VAN SUCCES

Het fundament van je marketing en communicatie is strategie. Als je een brand wil lanceren of een sterk merkenverhaal in de markt wil zetten start het altijd met het bepalen van je strategie. Met andere woorden: strategie is onlosmakelijk verbonden met creatie en campagne. Het één niet zonder het andere dus.

STRATEGIE ALS ONDERDEEL VAN EEN TRAJECT

Daarom ontwikkelen we trajecten waar strategie de eerste stap is op weg naar een succesvol groeiverhaal. Elk traject is een combinatie van goed gekozen opeenvolgende stappen die tot een optimaal resultaat leiden. Al bestaat een traject grotendeels uit vaste stappen, elk traject is persoonlijk en toegespitst op jouw eigen behoeftes.

Filmbestand

Strategie

Branding Trajecten

Dit traject is een combinatie van verschillende goed gekozen opeenvolgende stappen die tot een optimaal resultaat leidt. Ideaal voor wie een passende branding voor een nieuw merk of bedrijf wil ontwikkelen.

Lees meer
ProudMary_10Y_Labadoux_Rebranding
Lees meer over Branding Trajecten

Campagne Traject

Door de jaren heen ontwikkelden we diverse trajecten passend bij je specifieke noden en wensen. Het is een combinatie van verschillende goed gekozen strategische stappen die tot een optimaal resultaat leiden.

Lees meer
Curana campagne
Lees meer over Campagne Traject

Employer Branding traject

Wil je werken aan je employer brand? Zowel interne campagnes om je medewerkers te behouden, als rekruteringscampagnes om nieuwe medewerkers aan te trekken. Dit traject gaat stap voor stap, van strategie tot creatieve uitwerking.

Lees meer
ProudMary_Zoutman_Campagnebeeld
Lees meer over Employer Branding traject

Online traject

Wil je strategisch sterker staan in de digitale wereld? Of heb je nood aan een inhaalbeweging op het gebied van online communicatie? Dan is het online traject ideaal voor jou.

Lees meer
ProudMary_Hoofdafbeelding_Online_Traject
Lees meer over Online traject

Starterstraject

Start je een eigen zaak en ben je een kei in je eigen product maar niet in de marketing ervan? Dan is het starterstraject voor jou.

Lees meer
ProudMary_Hoofdafbeelding_Starterstraject
Lees meer over Starterstraject

Scale-up of groeitraject

Je bent reeds een paar jaar aan het ondernemen. Je blijft groeien en dat brengt specifieke behoeftes op het vlak van marketing en communicatie met zich mee.

Lees meer
ProudMary_Hoofdafbeelding_Scale-Up_Traject
Lees meer over Scale-up of groeitraject

MAAK GEBRUIK VAN DE KMO PORTEFEUILLE

De kmo-portefeuille is een subsidiemaatregel waardoor je – als ondernemer – financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren. Consultancy valt hier ook onder.

ONTDEK HIER MEER

ontdek onze losse strategische workshops

Geen nood aan een traject? Dan kan je ook losse workshops volgen om je strategie op punt te krijgen. Van positionering tot het bepalen van kernwaarden. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden. Uiteraard werken we ook een workshop op maat uit.

Content Marketing Strategie

Wat? Een strategie bepalen om dankzij de juiste inhoud bij de juiste doelgroep en via het juiste communicatiekanaal op het juiste moment en in de juiste vorm het vooropgestelde...

Lees meer
ProudMary_Hoofdafbeelding_Content_Marketing_Strategie
Lees meer over Content Marketing Strategie

Marketingstrategie

Waar wil je naartoe? Wat is het doel van je strategie? Wie zijn de beoogde persona’s? Welke behoeftes hebben ze? Stap voor stap bepalen we alle nodige elementen om een strategie op...

Lees meer
ProudMary_Hoofdafbeelding_Marketingstrategie
Lees meer over Marketingstrategie

Employer Branding Strategie

Wie zijn je beoogde sollicitatiepersona’s? Welke behoeftes hebben ze? Wat vinden ze belangrijk in hun job? Stap voor stap bepalen we alle nodige elementen om een Employer Branding...

Lees meer
ProudMary_Hoofdafbeelding_Employer_Branding_Strategie
Lees meer over Employer Branding Strategie

Online Marketing Strategie

Een online strategieAls sleutel tot succes van je online campagne is een online marketing strategie cruciaal. We volgen bij Proud Mary 7 stappen, gebaseerd op ons tried-and-tested...

Lees meer
Proud Mary Louise
Lees meer over Online Marketing Strategie

Positionering

Waar staat jouw bedrijf voor? Wat is je verhaal? Waarmee verleid je potentiële klanten? Bepaal het met een positioneringsworkshop.

Lees meer
ProudMary_Hoofdafbeelding_Positionering
Lees meer over Positionering

Kernwaarden

Welke kernwaarden zijn van belang in je onderneming? Of concreter: welk gedrag wil je dat de medewerkers vertonen?

Lees meer
ProudMary_Hoofdafbeelding_Kernwaarden
Lees meer over Kernwaarden

BIG WHEEL KEEPS ON TURNIN'

In het Proud Mary-lied blijft het grote wiel maar draaien. Ook het "merkwiel" moet blijven draaien als je succes wil bekomen. Om een merk te lanceren of uit te bouwen, moet je rekening houden met 5 essentiële onderdelen die elkaar beïnvloeden én versterken. Proud Mary geeft deze visueel weer in een Brand Wheel. Om het 'merkwiel' soepel te laten draaien, moeten alle onderdelen perfect afgestemd zijn op elkaar. 1 van de onderdelen is de Brand Strategy. Er zijn diverse strategieën. We zetten ze even op een rij voor je.

Lees meer over het BRAND WHEEL

ProudMary_TinaFabry
Een strategie opstellen is keuzes maken. Wat ga ik wel of net niet doen?
Tina Fabry
CEO Proud Mary

strategic news

Ontwikkel jouw unieke merkidentiteit

Je staat op het punt om je eigen bedrijf te starten of misschien wil je jouw huidige merk nieuw leven inblazen. Waar begin je dan? Het antwoord is simpel: bij het opbouwen van een...

Lees meer over Ontwikkel jouw unieke merkidentiteit

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB