tell your story

Campagne

Wat is een campagne? Op zoek naar een sterk creatief idee om een nieuw product te lanceren? Of een overkoepelend creatief concept om een corporate campagne te voeren? Wil je dringend meer naambekendheid om te kunnen groeien? Dan helpt Proud Mary je verder.

Soorten campagnes

Welke campagne je nodig hebt, bepalen we tijdens het strategisch voortraject. We onderscheiden alvast onderstaande campagnes, elk met hun specifieke kenmerken.

Corporate Campagne

Corporate communicatie is een belangrijk onderdeel van marketingcommunicatie waarbij het bouwen, behouden en beschermen van de reputatie de kerntaak is. Meer naambekendheid of een scherpere positionering?

Lees meer
ProudMary_Hoofdafbeelding_Corporate_Campagne_BeMatrix
Lees meer over Corporate Campagne

Product Launch Campagne

Breng je een nieuw product of een nieuwe dienst op de markt? Wil je het verhaal achter het product communiceren? Een unieke positie op de markt kiezen... Dan is de Product Launch Campagne voor jou.

Lees meer
ProudMary_Hoofdafbeelding_Product_Launch
Lees meer over Product Launch Campagne

Employer Branding

In grote lijnen is je employer brand de reputatie van jouw bedrijf als werkgever. Wil je de huidige medewerkers behouden en binden? Of is er nood aan het aantrekken van nieuwe mensen?

Lees meer
ProudMary_Hoofdafbeelding_Employer_Branding_Zoutman
Lees meer over Employer Branding

Online Marketing Campagne

Wil je inzetten op je online aanwezigheid om te groeien? We bieden zowel zoekmachine marketing aan met SEO én SEA , zorgen voor je online fundamenten en begeleiden je met creatieve en leadgenererende social campagnes. Kortom, online campagnes die strategisch ingezet worden om jouw doelen te bereiken.

Lees meer
PM_Online_Design_YouTube_Advertising
Lees meer over Online Marketing Campagne

STRATEGISCHE CREATIES & CREATIEVE STRATEGIEËN

Kies voor een strategische partner om je corporate of productlaunch campagnes te verzorgen. Ook voor employer branding campagnes creëren we sterke beklijvende concepten. Wij ontwikkelen voor jou een sterke creatieve campagne op een strategisch gefundeerde manier.

Contacteer ons

Filmbestand

CREATIEF CONCEPT

Een creatief concept is de visuele vertaling van je inhoudelijke verhaal. Het is een overkoepelend idee passend bij je unieke story. Visuele storytelling dus. Daar zijn we goed in. En dat doen we ook heel graag. Een krachtig verhaal tot leven brengen.

BEKIJK ONS PORTFOLIO

STRATEGIE

“Creativity without strategy is called art”, luidt de boutade van Amerikaans professor Jeff I. Richards. Alhoewel we niets tegen kunst hebben – integendeel! – een creatieve campagne of een concept ontwikkelen is vooral ook een kwestie van strategie. Wat we ontwikkelen, is altijd gebaseerd op strategische keuzes die in het voortraject aan bod zijn gekomen. Zo garanderen we niet alleen een mooie, leuke of grappige campagne maar vooral een doelgerichte succesvolle campagne die de beoogde groei verzekert. Groei als organisatie, groei in verkoop of persoonlijke groei. We ontwikkelden een campagnetraject waar zowel strategie als creatief concept aan bod komt.

ONTDEK het campagnetraject

Nancy Vancompenolle Verthus
‘Als je zelf niet kunt vertellen wie je bent en waar je voor staat, hoe kan je het dan aan je klant vertellen ?’ Dit, maar dan in andere woorden, was de boodschap van Tina die bij ons was blijven hangen. Na de strategische oefening ontstond het concept ‘de winkel voor ’t leven’, want we hebben een aanbod voor iedere levensfase en als kers op de taart een nieuwe naam ‘Verthus’, die door iedereen gesmaakt wordt. We zijn trots en dankbaar en kijken uit naar wat de toekomst nog brengt.
Nancy Vancompenolle
Zaakvoerder Verthus

campaign news

Persona-denken

Voor wie creëer je een campagne? Dankzij persona's ontwikkel je een campagne op het lijf geschreven van de beoogde doelgroep.

ProudMary_Blog_Persona-Denken
Lees meer over Persona-denken

nood aan een creatieve campagne?

go ahead
Afbeelding
Give us a call
Afbeelding
Oude telefoon

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB