Online Marketing Strategie

Afbeelding
Proud Mary Louise

Een online strategieAls sleutel tot succes van je online campagne is een online marketing strategie cruciaal. We volgen bij Proud Mary 7 stappen, gebaseerd op ons tried-and-tested model See-Think-Do-Care.

In het online traject bundelen we alle noodzakelijke stappen om online te groeien. Van strategie tot een concreet online plan en de creatie en implementatie van de advertenties.

1. Concretiseer de doelgroep
Wie wil je nu precies bereiken? Omschrijf dit type persoon in een buyer persona. Elke persona staat gelijk aan één type doelgroep.

2. Bepaal de kanalen per doelgroep
We analyseren hoe en vooral waar we de doelgroep(en) online kunnen bereiken.

3. Volg het See-Think-Do-Care-Model
Op welke momenten in de funnel contacteer je doelgroep X, Y en Z? Via welk kanaal doe je dat? Om de juiste keuze te maken, baseren we ons op het See Think Do Care model.

4. Uitwerking creatieve campagne
Nu de doelstellingen per fase en per doelgroep zijn bepaald, nu we weten welke kanalen we inzetten, is het tijd om jouw plan te concretiseren. We vullen jouw boodschap creatief in met een concept.

5. Advertenties creatie
Zetten we een video in of eerder een carroussel. Welke copy kan het beoogde doel het best bereiken? We gaan aan de slag voor een optimale creatie.

6. Planning en budgetbepaling
Alles komt op de planning terecht. Wanneer moet de pop-up online? Is het nodige beeldmateriaal verzameld? Wanneer vindt de fotoshoot plaats?

7. Lanceren maar!
De campagne is opgezet. Nu is het de taak om de campagne te optimaliseren. We bekijken na afloop of we de getargete doelgroep succesvol hebben bereikt.

Ik heb nood aan een online marketing strategie

ProudMary_Online_Marketing_Strategie
Online strategie
ProudMary_Online_Marketing_Strategie
Proud Mary Vic
Proud Mary Esther
Proud Mary Tina

news

Benieuwd wie jouw website bezoekt?

Leads genereren en klanten binnenhalen: nu nog makkelijker. Wanneer en hoeveel bezoekers op jouw website een aanvraag doen hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen. Hoelang ze...

ProudMary_Blog_Website_Bezoeker
Lees meer over Benieuwd wie jouw website bezoekt?

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB