wij zijn jouw

trots in de branding

Afbeelding
 Proudmary Delphine en Janne
Afbeelding
Proud Mary Tina
Afbeelding
Proud Mary Vic Janne Caro

Trots doet groeien Proud Mary is jouw trots in de branding. Jouw houvast in woelige marketingwateren. Wij zetten alle zeilen bij om de merkwaarden van jouw bedrijf of product met trots uit te dragen. Want trots doet groeien

Goesting en gedrevenheid

Na meer dan twintig jaar verschillende reclamewatertjes doorzwommen te hebben, is het klappen van de communicatie- en marketingzweep me ondertussen niet onbekend. De goesting en gedrevenheid om voor elke klant en elk merk de volle 100% te geven, is er nu zelfs meer dan ooit tevoren. Want met Proud Mary zijn we je op een nieuwe hedendaagse manier van dienst. Niet vanuit een ivoren toren, maar van dichtbij. Naast en met jou, de klant.

Filmbestand

Proud Mary, zoals we zijn

What’s in the name?

Waarom Proud Mary? Daar is wel degelijk goed over nagedacht. Niet minder dan 6 redenen hebben mijn keuze voor deze naam bepaald!

Als muziekliefhebber was een muzieklink wel leuk

Proud Mary is de titel van een lied gezongen door een Tina

Geschreven in 1969. Mijn geboortejaar zo weet je meteen hoe jong ik ben

Proud Mary is de naam van een boot. Ik werd kapitein van het schip en kon mijn eigen koers varen.

Tom Fogerty schreef het lied. We hebben dezelfde initialen. TF. Een gelukkig toeval.

Left a good job in the city is de eerste zin van het lied. En klopt ook!

vrouw in een lang kleed

trots doet groeien

Naast de 6 fijne redenen voor onze naam speelt ook "trots" een grote rol. Het is niet alleen een deel van onze naam, het is gewoon een deel van ons DNA. Ik ben ervan overtuigd dat wij Vlamingen hele goede kwalitatieve bedrijven en producten hebben, maar dat we niet altijd weten hoe dit gepast te communiceren. Samen met jou zoeken we de juiste toon om in de toekomst trots te communiceren zodat jouw product of dienst, jouw bedrijf of je mensen optimaal groeien. Want trots doet groeien.

Maak jouw afspraak om te groeien

Maak jouw afspraak om te groeien
meer over ons
Afbeelding
ProudMary_TinaFabry

the captain
tina fabry

Ahoi! Tina Fabry, aangenaam. Naast communicatiespecialiste en werkbeest, wereldreiziger én muziekliefhebber, sta ik ook aan het roer van een bruisend gezin. En sinds 2012 ben ik ook… de trotse stichter van Proud Mary.

Verwacht van Proud Mary geen droge, ingewikkelde theorieën, maar hands-on advies en uitvoerbare plannen die rekening houden met jouw situatie, jouw bedrijf of merk en jouw budgettaire mogelijkheden.

Oorspronkelijk werkte Proud Mary als een vast-los collectief van freelancers met verschillende expertises. Door de jaren heen, bleek dat ons schip toch ook nood had aan een vaste bemanning. Die bemanning, dat team is er intussen. En wordt nog steeds aangevuld met creatieve zielen, technici en adviseurs op basis van hun talent en specialiteit. Zo hebben we altijd een team dat flexibel inzetbaar is naargelang de noden. En te midden van dit alles ben ik het boegbeeld van onze creatieve vloot én vaak jouw aanspreekpunt. Adviseren, consulteren, organiseren en coördineren. En dat op een persoonlijke, betrokken manier.

Afbeelding
ProudMary_Team
Afbeelding
Tina Fabry Proud Mary
Afbeelding
Proud Mary Over ons

Ons team

Het Proud Mary team bestaat uit stuk voor stuk gedreven specialisten die, ondanks hun verschillende achtergronden, dezelfde missie delen: bedrijven helpen groeien door trots te communiceren. Begeesterd door strategie én creativiteit in branding en concepten. Die combinatie staat garant voor het creëren van sterke merken met een uniek en onderscheidend verhaal.Naast goesting is nieuwsgierigheid en ownership een kenmerk dat elk van ons typeert. Daardoor zijn we een team dat betrokken is met onze klant en zijn organisatie. Zin om te groeien met je organisatie?

Leer ons kennen

Afbeelding
ProudMary_LOFboekje
Afbeelding
ProudMary_Lofband
Afbeelding
ProudMary_Campfire_Zomer_2020
Afbeelding
ProudMary_LOFboekje

LOFboekje

Sinds het ontstaan van Proud Mary creëren we een heel gegeerd complimentenboekje. Wat is een complimentenboekje?

Een klein maar fijn en kleurrijk boekje met binnenin maagdelijk witte pagina's. Het is aan jullie om ze zelf te vullen. Niet met de gebruikelijke to do-lijstjes maar met complimenten en lof. Noteer elk complimentje dat je krijgt van een klant, vriend, familielid of, waarom niet, van een vreemde in dit complimentenboekje.

Geef toe, nu wil je er zeker eentje bemachtigen? Wil je er voor jezelf of voor je collega’s/medewerkers? Laat ons iets weten, we stellen graag een LOFpakket op maat samen voor jou.

En oh mannen… jullie zijn toch mans genoeg voor een fluo roze boekje, nietwaar?

IK WIL GRAAG EEN LOFPAKKET

Afbeelding
ProudMary_Lofband

LOFband

1 maart, Complimentendag!

Dé dag waarop je je collega’s of medewerkers een extra schouderklopje kunt geven. Een oprecht woordje van lof. Want lof zorgt voor trots. En trots doet groeien. Daar zijn we bij Proud Mary heilig van overtuigd. Trots zijn op jezelf, op je bedrijf, op je merk, je product… maakt een wereld van verschil.

Daarom riepen we de fantastische LOFband in het leven. Dat is een speciaal voor de gelegenheid samengestelde groep professionele muzikanten die lofliedjes brengen. ‘You’re simply the best’, ‘All you need is lof’… één voor één swingende liedjes die garant staan voor een kort en krachtig leuk feestje bij jou op het werk.

MEER INFO OVER COMPLIMENTENDAG

Afbeelding
ProudMary_Campfire_Zomer_2020

Knetterende campfire sessies

De Proud Mary campfire sessies zijn kleinschalige seminaries waarbij we de unieke sfeer van een kampvuur oproepen en telkens één bepaald thema aan bod laten komen. Zo passeerden online strategie, employer branding en klantgerichtheid al de revue. Het is een interactief concept waarbij we samenkomen om te netwerken, een hapje te eten én vooral om veel bij te leren. Het zijn telkens boeiende sessies met al even boeiende sprekers.

leg jouw plaatsje vast bij de volgende campfire

Jobs

Heb je goesting om je talent in te zetten om ons trotse team van merkenspecialisten te vervoegen? We kijken altijd uit naar profielen die zowel creatieve strategieën als strategische creaties kunnen bedenken die onze klanten helpen groeien. Solliciteer en imponeer ons.

Bij ons werken

Stages

Wil je als stagiair samen met onze creatieven – Art Directors, Brand Designers en Digitale specialisten – en strategen ervaring opdoen in een leuke leerrijke omgeving? Je krijgt uitdagende opdrachten waar je volop je ontluikende talent kan bewijzen. Het team en de humor krijg je er gratis bij. PS: Enkel voor wie trots is om bij ons te komen en goesting heeft om te groeien.

Ik wil graag stage doen bij Proud Mary

Afbeelding
ProudMary_LOFLY_Digitaal_Magazine
LOFLY Magazine

Ontdek ons interactieve LOFLY Magazine! Je bladert door interviews met sterke businessvrouwen en -mannen zoals decaan Marion Debruyne, onderneemsters Elien Pieters en Riet De Sadeleer, zanger en acteur Ron De Rauw, scenarist en kunstenaar Klaus Verscheure, CEO Edwin Van der Vennet en illustratrice Britt Raes.

Blader hier door ons eerste digitale & interactieve magazine!

LEES HET LOFLYMAGAZINE

*Open in Google Chrome voor het beste resultaat.

Afbeelding
ProudMary_Pand
Afbeelding
ProudMary_Pand
Afbeelding
ProudMary_Pand
Afbeelding
Proud-Mary_Pand
Afbeelding
ProudMary_Fotostudio
hold and drag

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB