AGORIA

CYBERSTART
Afbeelding
agoria cyberaware hoofd
campagne traject

Om bedrijven niet enkel te sensibiliseren over het belang van cybersecurity, maar ook een duwtje in de rug te geven, heeft Agoria Cyberstart, een stap-voor stap e-tutorial ontwikkeld. Ze riepen de hulp van Proud Mary in om hun initiatief kenbaar te maken.

Afbeelding
Campagnes
Afbeelding
Luchtballon
Filmbestand

Creatief concept

Eenmaal men overtuigd is van het belang van cybersecurity is kennis vergroten de volgende stap. En die kennis doe je maar beter zo snel mogelijk op. De focus in dit project lag dan ook op de urgentie. Bij de Agoria e-tutorial kom je tot verhelderende inzichten en laat je je cybersecurity kennis groeien. Die groei én urgentie was meteen de perfecte invalshoek om een creatieve campagne te ontwikkelen.

Filmbestand
Filmbestand

Online campagne

Om de beoogde doelgroep te bereiken maakten we een online strategie op waarbij we hen in diverse fases bereiken. Elke fase heeft zijn specifieke creatie. In de eerste fase spelen we in op de groei van kennis die een noodzaak is. In de tweede fase op de urgentie. Een derde fase is om de conversie te bespoedigen.

Filmbestand

Print design

Naast een online campagne werd er ook ingezet op print media. Een gepersonaliseerde postkaart werd uitgestuurd naar de getargette bedrijven om de oproep nog wat kracht bij te zetten. Eenmaal de e-tutorial opgestart werd, kwamen de diverse creaties als herkenning opnieuw aan bod. Een flexibele campagne met een herkenbare look & feel.

Afbeelding
agoria cyberstart postcard
Afbeelding
agoria cyberstart banner
Afbeelding

Bekijk ook de andere campagnes die we als vaste partner van Agoria creërden. De campagne voor het Boarding for business-event en de white paper rond Cybersecurity alsook de promotie van het platform Agoria Connect.

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB