WALLICAN

Capture your moment.
Afbeelding
ProudMary_Wallican_Branding_Hoofdafbeelding_Verticaal
customer case

Fotograaf Marc Wallican kijkt met een creatieve blik naar de wereld, maar zijn branding straalt dat niet uit. Een passende branding met een hoekje af? Op ons lijf geschreven. Met een Branding Campaign traject creëren we sterke branding met een sprekend creatief concept.

Afbeelding
branding-blue
Afbeelding
branding-icon

Positionering

Met onze positioneringsworkshop achterhaalden we het unieke DNA van Marc Wallican. Hier werd bepaald op welke manier Marc zich onderscheidt van andere fotografen. Wat maakt hem uniek?

Filmbestand

Naam & baseline

De naam stond vast. Wallican is een ietwat aparte naam. Daar maken we dankbaar gebruik van. We versnellen het memoriseren van de naam door “I CAN” er visueel uit te laten springen. If nobody can, Wallican.

Capture your moment. De baseline omvat wat hij doet. Jouw moment vastleggen. Daar draait het om. Het menselijke, het warme, het betekenisvolle. Alles vervat in die ene zin.

Afbeelding
Wallican Branding

Huisstijl

De huisstijl visualiseert wie je bent. Zonder woorden. Het is de vertaling van je eigen verhaal. Visuele storytelling. Wallican. Fris en met een leuke twist.

Afbeelding
Marc Wallican Fotografie
Afbeelding
Marc Wallican Fotografie

Creatief Concept

De waarden zijn bepaald, de naam ligt vast en het logo en de huisstijl gecreëerd. Alles is helder. Het campagnebeeld met een knipoog zorgt voor het totaalplaatje. Het toont niet enkel zijn creatieve oog maar ook de beeldbewerkingskwaliteiten van de fotograaf. Capture your moment. Altijd en overal.

capture
your moment

Afbeelding
ProudMary_WALLICAN_CreatiefConcept

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB