AGORIA

Click & Connect
Afbeelding
campagne traject

Kan je ons helpen om het handige nieuwe online platform Agoria Connect te lanceren? Uiteraard. Onze creatieven én digital experts gingen samen aan de slag om dit tot een succesvol einde te brengen.

Afbeelding
Campagnes
Afbeelding
Luchtballon

Agoria Connect

Via een social campagne willen we ondernemers bereiken die een vraag hebben over 2 relevante thema's: AI en Cybersecurity. Want voortaan kan je bij het online platform Agoria Connect terecht om de geschikte partner te vinden.

Click & Connect

Met de campagnelijn zeggen we het meteen: dankzij Agoria Connect is het heel eenvoudig om te connecteren met de juiste technologische partner. Je bent slechts 1 klik verwijderd van een partner die je vooruit kan helpen.

Filmbestand

Om tot social advertenties te komen die succesvol zijn, staan we stil bij de behoeftes van de diverse persona. Dat is dan meteen onze invalshoek om de diverse videoanimaties te creëren. Snelheid, nabijheid, het gemak en het lokale karakter zijn de triggers die we inzetten.

Filmbestand

Online campagne

Naast het belang van de creative ads is uiteraard de opzet van de campagne van belang. We gebruiken de gekende see-think-do-techniek om eerst een voldoende groot bereik te bekomen en in een tweede wave via gerichte advertenties de ondernemer te laten nadenken en doorklikken. We eindigen met de do-fase waar we als doel hebben om conversie te creëren. Een doordacht plan met voldoende creatives om AB testing uit te kunnen voeren én de campagne zo te optimaliseren.

Filmbestand

Meta & LinkedIn campagne

aantal personen bereikt
338.302
totale impressies
1.844.015
kost per klik
€14,48
klikken naar landingspagina
5.060
totaal budget
€8.530
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
hold and drag

Bekijk ook de andere campagnes die we als vaste partner van Agoria creërden. De campagne voor het Boarding for business-event en de Cybersecurity campagne alsook de promotie van de white paper rond Cybersecurity.

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB