AGORIA

Telecom
Afbeelding
Telecom campagnebeeld
campagne traject

Samen met Agoria wilden de telecomoperatoren een campagne opzetten om hun positieve invloed op 3 thema's in de spotlight te zetten. Proud Mary kon de 7 partijen charmeren én overtuigen met de campagne: "maak het zichtbaar".

Afbeelding
Campagnes
Afbeelding
Luchtballon
Filmbestand

Samenwerking telecomoperatoren

De telecomoperatoren Proximus, Telenet, Orange, Citymesh en NRB zijn allen lid van Agoria. Ze voelden de noodzaak om als 1 geheel naar buiten te treden om hun verwezenlijkingen op het gebied van connectiviteit, duurzaamheid en inclusie in de verf te zetten. Want als alles goed loopt wat hun diensten betreft - wat meestal zo is - dan merk je niet dat de telecomoperatoren hun werk goed doen. Dat was meteen ons uitgangspunt voor deze overkoepelende campagne.

Afbeelding
Telecom Partners Agoria

Wat als...

Wat als de telecomoperatoren er niet zouden zijn? Daar staan we nooit bij stil. We zijn het zo gewoon dat we geconnecteerd zijn, dat we zaken van op afstand aan of uit kunnen zetten, dat we probleemloos bellen met onze dochter in Bali... Het komt er op neer dat de telecomdiensten niet zichtbaar zijn.

Online sensibiliseringscampagne

Om tot een succesvolle online campagne te komen splitsen we de campagne op in 2 fases. In de eerste fase verhogen we de awareness aan de hand van een filmpje waar we een precaire situatie oplossen dankzij de telecom diensten.

Filmbestand
Filmbestand

Proofpoints in fase 2

Nu we de awareness hebben aangewakkerd bewijzen we aan de hand van diverse proofpoints dat telecom op heel wat thema's de oplossing biedt, al is dat niet altijd zichtbaar. 8 herkenbare thema's komen aan bod.

Filmbestand

Zichtbare online campagne

Al is het thema "onzichtbaar - zichtbaar", voor de campagne stippelden we een strategie uit die heel zichtbaar moest zijn. In de see-fase bereiken we eerst een brede doelgroep om dan in de Think-fase via de proofpoints de mensen te laten nadenken én doorklikken.

Filmbestand

Take one!

Even een blik achter de schermen nemen? Kijk snel hoe we de baby ter wereld brachten en hoe onze stagiaires hun eerste acteerprestaties met glans hebben doorstaan.

Bekijk ook de andere campagnes die we als vaste partner van Agoria creërden. De campagne voor het Boarding for business-event en de Cybersecurity campagne alsook de promotie van de white paper rond Cybersecurity.

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB