Curana

Suits you well
Afbeelding
Proud-Mary_Curana_Campagne_SuitsYouWell
customer case

Curana fietst niet graag met de massa mee. En dat moest ook duidelijk zijn in hun communicatie. Tijd voor een campagnetraject waar we stap voor stap de puntjes op de eigenzinnige i konden zetten.

Afbeelding
Campagnes
Afbeelding
Luchtballon

Positionering

Als start van het traject voerden we een positioneringsworkshop uit samen met het Curana-team. Het ideale fundament om op verder te bouwen.

Filmbestand
Filmbestand

Baseline en campagnelijn

De heerlijke eigenzinnigheid van Curana die hen zo typeert, vinden we voortaan ook terug in hun baseline: Bold Bike Essentials.

Het maatwerk krijgt dan weer alle aandacht in de campagne. Curana suits you well is de perfecte vertaling van hun DNA. Passende campagnebeelden maken het geheel af.

Afbeelding
ProudMary_Curana_Campagne_SuitsYouWell

We make one product
and they're all custom made.

Creatief concept: Curana suits you well.

Ongeacht wie je bent, de product designer of de aankoper, Curana bedient je op maat. Curana past je perfect. Met dit concept benadrukken we zowel de persoonlijke aanpak als hun custom made productieprocess.

Persona

Nu we de story hebben vastgelegd, is het tijd voor het bepalen van de te volgen strategie. In een strategieworkshop brengen we de diverse persona in kaart. We kennen en begrijpen de behoeftes van onze persona en kunnen in het creatief concept hier op inspelen.

Filmbestand
Filmbestand

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB