MVS

in motion
Afbeelding
Moves conceptbeeld
customer case

MVS In Motion is een masterdistributeur en wereldspeler, gespecialiseerd in producten voor fysiotherapie & revalidatie en sport & fitness. De eigenaars wilden samen met de verhuis naar hun nieuwe locatie een nieuwe branding voor zowel hun corporate merk als hun 2 eigen merken Moves en Mambo Max.

Afbeelding
branding-blue
Afbeelding
branding-icon

ONE STOP SHOP: expertise, passie en gedrevenheid

MVS is die onestopshop die zich onderscheidt door hun expertise en het inzicht in de noden en wensen van hun zakelijke klanten. Vernieuwen en evolueren zitten in hun DNA. Ze blijven steeds in beweging. Zo ook deze stap naar een nieuwe positionering en branding.

Filmbestand

EENVOUD EN AFGEWERKT TOT IN DE PUNTJES

Het nieuwe logo ontdoet zich van alle tierlantijntjes. De keuze voor eenvoud in vorm en kleur versterkt het geheel. We creëerden zowel de corporate MVS-branding, als de branding van hun twee eigen merken, Moves en Mambo Max.

Afbeelding
MVS Merkenarchitectuur

Moves

Deze vier E's haalden we uit de storyworkshop .

  • "Expertise. Makes a difference.": Onze diepgaande kennis in weerstandsbanden en andere revalidatieproducten onderscheidt ons.
  • "Evolution. Never stand still.": Moves is constant in ontwikkeling, gericht op verbetering en innovatie.
  • "Excel. Specialized top range.": Wij kiezen resoluut voor topkwaliteit, zodat onze klanten kunnen excelleren.
  • "Essential. Focus on what matters most.": Onze focus ligt op wat werkelijk telt, voor zowel onze B2B-klanten als eindgebruikers.
Filmbestand

The new branding: Stretching limits.

Na de story waren we klaar om een passende branding te creëren. Ook hier blijven we dicht bij hun waarden. Een uitgepuurd logo. En een sterk merkbeeld dat de visuele verwijzing naar de essentie weergeeft: de weerstandsbanden. De baseline: stretching limits geeft perfect weer waar hun klanten naar streven. Zien hoever ze kunnen gaan in hun revalidatie.

Filmbestand
Afbeelding
Moves verpakking doosje
Filmbestand

Stretching Limits

We creëerden pure en inspirerende campagnebeelden waarin weerstandsbanden het middelpunt vormen. De premium kwaliteit wordt benadrukt door de kleurkeuze en eenvoud in visual. Het geheel straalt een gevoel van beweging en flexibiliteit uit, en weerspiegelt de kernwaarden van het merk.

Afbeelding
Moves campagne
Filmbestand
Afbeelding
MVS campagnebeelden

Mambo Max

Het merk Mambo Max biedt een scala aan producten gericht op fitness, yoga, pilates en fysiotherapie. Van yoga-ballen tot dumbells en balansborden. We vertellen het Mambo Max verhaal aan de hand van de 4 F-en.

Fit. Find your balance. Wie op zoek gaat naar zijn fitste vorm, kan meteen met Mambo Max aan de slag.

Fun. That great feeling. Trainen, bewegen en oefeningen uitvoeren moet leuk zijn. Het kleurrijke assortiment versterkt dit gevoel.

Fierce. When health is a priority. Met Mambo Max ben je trots op wat je doet. Elke stap is een stap dichter bij een goede gezondheid.

For everyone. If you want results. Mambo Max is er voor iedereen, van de aarzelende beginner tot de gedreven ervaren sporter.

Filmbestand

Happiness Red

De speelse branding wordt versterkt door het inzetten van het krachtige Happiness Red. Het merkbeeld staat voor balans in je leven (Fit) en voor die smile (Fun) terwijl je sport.

Filmbestand
Afbeelding
MamboMax Packaging
Afbeelding
Mambo Max compositie

Kleur in balans

De kleurrijke campagnebeelden vangen de essentie van plezier waar Mambo Max voor staat. Elk beeld is perfect in balans, met het Mambo Max merkbeeld als het ultieme symbool van dit evenwicht.

Afbeelding
MamboMax Campagne
Filmbestand
Afbeelding
Mambo max campagnebeelden

UNCOVER THE MAGIC

Bekijk ons behind the scenes filmpje die een blik achter de camera biedt. Waar de magie begint.

Filmbestand
"In 2023 startten wij met een rebranding traject bij Proud Mary. Dit voor ons bedrijf en onze 2 merken. Vanaf het begin werd er persoonlijk en origineel te werk gegaan. Dit merkten wij aan het contact en de verschillende workshops tijdens het traject. Daarnaast is het team enorm veelzijdig en getalenteerd. Proud Mary voorziet de juiste personen op het juiste moment en de juiste plaats. Onze doelen werden behaald: een mooie, frisse en aantrekkelijke rebranding die ons goesting geeft om verder aan de slag te gaan. Alleen maar LOF voor Proud Mary!"
Evelyn Deceuninck
Zaakvoerster

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB