AGORIA

Cybersecurity: De Belgische Balans
Afbeelding
campagne traject

Hoe geavanceerder de technologie, hoe sluwer de cybercriminelen te werk gaan. Agoria, het Ministerie van Defensie en het Centrum voor Cybersecurity België (CCB) creëerden de allereerste sociaal-economische studie over de cyberbeveiligingssector in België.

Afbeelding
Campagnes
Afbeelding
Luchtballon
Filmbestand

Creatief Concept

Hoe promoot je die toch wel verhelderende sociaal-economische studie over de cyberbeveiligingssector in België? Proud Mary vond de inhoudelijke en creatieve invalshoek: met de studie maakten ze als het ware een balans op van de Belgische situatie. Wij haakten ons daar creatief aan vast om een concept te bedenken..

Filmbestand

Digitale campagne

Eenmaal de visual en inhoud afgeklopt, onderzochten we hoe we de campagne konden uitrollen tot een succesvolle conversie-campagne. Het uiteindelijke doel: downloads. Strategische beslissingen over doelgroep en vorm bepalen mee het succes. En uiteraard ook de boodschap. Met de juiste copy triggeren we de mensen om door te klikken én de studie te downloaden.

Filmbestand

Meta campagne

aantal personen bereikt
72.864
totale impressies
226.091
kost per klik
€1,92
klikken naar landingspagina
764
totaal budget
€1.465
Filmbestand

Bekijk ook de andere campagnes die we als vaste partner van Agoria creërden. De campagne voor het Boarding for business-event en de Cybersecurity campagne alsook de promotie van het platform Agoria Connect.

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB