Epic

Event support beyond expectations
Afbeelding
Epic liggend headerbeeld
customer case

Nele zit al een tijdje in de 'event support business'. Haar verhaal, haar kennis en haar expertise wil ze nu ook naar buiten brengen met een bijhorend merk. Let's make something EPIC!

Afbeelding
branding-blue
Afbeelding
branding-icon

Richting geven aan een verhaal

Om haar verhaal concreet te maken, werden de waarden vastgelegd aan de hand van een positioneringsworkshop met Nele. Werelds, goesting, zorgeloos, verbindend, imponerend. Deze woorden vormden de sleutel tot de verdere uitwerking van haar branding.

Filmbestand

Naam? Check. Attitude? Dubbel Check

EPIC – kort, krachtig, en met een knipoog. Sprekend tot de verbeelding. Want wie zegt dat event support saai moet zijn? Zeker niet met Nele aan je zij. EPIC is niet alleen een naam, het is een belofte voor memorabele events waar nog lang over nagepraat wordt. De baseline "Event support beyond expectations" sterkt haar gedurfde karakter aan.

Filmbestand

EPIC, meer dan een naam

Met een naam als EPIC, moest de visuele identiteit het perfecte evenwicht vinden tussen verfijning en durf. We kozen voor zachte, klassevolle kleuren gecombineerd met een speels lettertype. De afwerking met koperfolie voegt net dat beetje extra toe dat Nele's werk typeert: verfijnd maar opvallend.

Filmbestand
Filmbestand
Nele Desmyter
"Proud Mary heeft me geholpen om een logo en bedrijfsnaam te ontwikkelen. Het traject verliep heel vlot en na een korte kennismaking wisten ze al heel goed waar ik voor stond en wat ik belangrijk vond, kort daarna waren het logo en de bedrijfsnaam voorgesteld en deze waren boven mijn verwachtingen. Ook alle contact met het team nadien verliep heel vlot en overtrof steeds mijn verwachtingen!"
Nele Desmyter
Zaakvoerder
Afbeelding
Filmbestand
Filmbestand
Afbeelding
Epic - website

Elk detail telt

De nieuwe website fungeert als een digitaal visitekaartje, waar klanten meteen de warmte en de EPIC aanpak voelen. Met een fotoshoot op maat, verzorgden we ook dat het visuele plaatje klopte. Bij EPIC wordt aan elk detail gedacht.

Afbeelding
Epic affiche
Filmbestand
Filmbestand

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB