I'm stuck in your head.

Corporate Campagne

Afbeelding
ProudMary_Hoofdafbeelding_Corporate_Campagne_BeMatrix

Corporate communicatie is een belangrijk onderdeel van marketingcommunicatie waarbij het bouwen, behouden en beschermen van de reputatie de kerntaak is.

Bedrijven voelen vaak de nood om een campagne te starten over zichzelf en zich scherper te positioneren. De beoogde doelgroep zijn zowel hun klanten, potentiële klanten of werknemers, publiek als aandeelhouders.

Een corporate campagne helpt niet alleen de reputatie van de onderneming bij te sturen indien nodig maar verhoogt ook de naambekendheid en brengt een interessante onderscheidende boodschap. Daar kan nood aan zijn als de perceptie niet langer strookt met de werkelijkheid of de organisatie onvoldoende gekend is.

De campagne vertaalt de missie én positionering van de onderneming op een visuele manier. Het is storytelling op zijn best. De corporate communicatie gebaseerd op een strategische visie zorgt er ook voor dat de organisatie consistent communiceert. Uiteraard leg je in je communicatie verschillende accenten in functie van de beoogde persona’s, maar je overkoepelende boodschap, de diverse positioneringswaarden blijven dezelfde.

Een corporate campagne doet dienst als een overkoepelend portaal voor andere boodschappen van en over het bedrijf of zijn individuele merken, producten of diensten.

Ons campagnetraject behandelt alle nodige stappen om een succesvolle corporate campagne te voeren.

Ik heb nood aan een corporate campagne

HET RESULTAAT

Het resultaat van een gefundeerde corporate campagne is veelvuldig. Een hogere naambekendheid zorgt ervoor dat je Top of Mind bent, maar verhoogt ook het vertrouwen. Want wat je kent, zal je makkelijker vertrouwen dan waar je nog nooit van gehoord hebt.

Door die naambekendheid en dat vertrouwen is het makkelijker om zowel medewerkers aan te trekken als investeerders of partners. Indien de reputatie hoog is, zal je ook beter en makkelijker kunnen onderhandelen.

ja ik wil groeien dankzij een corporate campagne

voor wie is een corporate campagne?

STARTENDE ONDERNEMING

Voor een startende onderneming die wil communiceren dat ze bestaat.

KMO

Voor een KMO die onvoldoende naambekendheid geniet en top of mind wil zijn.

ORGANISATIE

Voor een organisatie die de perceptie wil bijsturen aan de realiteit.

NIEUWE MEDEWERKERS AANWERVEN

Voor een bedrijf dat moeite heeft om nieuwe medewerkers te vinden.

Proud Mary Over ons
ProudMary_Persona
proud mary Over ons
ProudMary_CustomerJourney
ProudMary_Persona

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB