Overzicht

Proud Wiktoria - nieuwe stagiaire bij Proud Mary

Proud Mary
Afbeelding

How you doin’? Trotse stagiaire bij Proud Mary over here! So sit back and relax en ik vertel je met alle plezier over mezelf.

Dzień dobry! Mijn naam is Wiktoria en ik ben een 2000-kid. Feeling old yet? Ik hoor je al denken “Wiktoria… met een W?”. Jazeker! Ik ben namelijk geboren en getogen in Polen. En daar ben ik enorm trots op. Sinds mijn twaalfde woon ik in België en dat bevalt me prima. Na enkele jaren in Brugge gewoond te hebben, wat trouwens een stad naar mijn hart is, woon ik sinds kort in Roeselare. Dit jaar studeer ik af. Hopelijk zie je mij dan binnenkort terug in het prachtige Brugge!

Als ik in mijn vrije tijd niet kook, zie je mij waarschijnlijk achter de koffiemachine staan. Ik ben namelijk barista bij Izy Coffee. Ik leer graag nieuwe dingen bij en ontdek graag nieuwe plaatsen. Reizen is één van mijn hobby’s. Leuke plekjes opzoeken, ook in eigen land.

Wat studeer ik dan? Marketingcommunicatie aan VIVES Kortrijk. Een richting waar ik lang over getwijfeld heb maar waar ik nog geen seconde spijt van heb gehad. Dankzij de stage bij Proud Mary besef ik nog meer dat dit een richting is die bij me past. Er is niets leuker dan elke dag met goesting opstaan om te gaan werken. Strategieën bedenken, je creatief uitleven en dit allemaal effectief uitgewerkt zien is de max. Dat geeft mij voldoening.

Waarom Proud Mary? Door corona heb ik heel veel gemist als student. Uitstapjes die niet doorgingen, lessen die je niet op de campus mocht bijwonen, stages die nooit plaats vonden… Allemaal gemiste kansen. Om die reden was het belangrijk voor mij om een stageplaats te vinden waar ik kan bijleren, diverse taken kan uitvoeren en nauw contact heb met de collega’s. Proud Mary leek mij daar de perfecte plaats voor. Nu mijn eerste weken gepasseerd zijn, merk ik dat ik een goede keuze gemaakt heb. De sfeer en het takenpakket beantwoorden helemaal aan mijn noden.

Nu dat je mij een beetje hebt leren kennen, zin in een wijntje?

Zonnige groet
Wiktoria

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB