Overzicht

Proud Camilla - nieuwe stagiaire bij Proud Mary

Proud Mary
Afbeelding

Hello there. General Kenobi?

Nee, dit is Proud Camilla, stagiaire bij Proud Mary. Meer weten over wie ik ben? Ik neem je hieronder mee op mijn zeilboot, let’s go!

🎵 Is it me you're looking for? 🎵

Zdrastvuyte! Ik ben Camilla, 21 jaar en ik heb niet op mijn toetsenbord geniest. Dit is een begroeting in het Russisch. Ik ben afkomstig uit Kirgizië, een land gelegen in Centraal-Azië. Maar ik ben wel geboren en getogen in het kleine maar fijne Izegem.

🎵 Now this is the story all about how ... 🎵

Bubble tea obsessed en game loving. Zo zou ik mezelf beschrijven. Ik werkte als jobstudent in de Bubble Tea shop in Kortrijk. Jammer genoeg zijn ze verhuist naar Oostende, maar de liefde voor bubble tea blijft hangen. Een aanrader? De brown sugar milk tea met tapioca bolletjes.

🎵 … My life got flipped, turned upside down 🎵

Ik wou altijd al iets creatief doen. Ik ben begonnen bij KU Leuven met de opleiding Architectuur, maar ik wist al snel dat dit niet mijn ding was. De zoektocht naar een nieuwe opleiding was zeker niet gemakkelijk. Na heel wat opzoekwerk kwam ik de opleiding Marketingcommunicatie tegen. Marketing heeft volgens mij de gezonde mix van al het creatieve en het strategische, mijn keuze was dus snel gemaakt. Ik studeer dit jaar af als trotse marketeer!

Met trots sluit ik dit jaar af met een stage bij Proud Mary.
Bedankt aan Proud Mary voor deze kans!

See you later, alligator. 👋

Met trotse groetjes
Camilla Davouzova

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB