Overzicht

Proud Laure – nieuwe Digital Account bij Proud Mary

Proud Mary
Afbeelding
Laure_individuele foto

Aye, Captain! Ik ben Laure, de nieuwste matroos aan boord van het Proud Mary-schip. Als digital wizard neem ik je graag op sleeptouw doorheen de digitale wateren.

Ben je het noorden kwijt als je SEO, SEA of Meta hoort? No worries! Ik denk graag samen met onze digital experts mee over welke strategie het best werkt voor jouw bedrijf. Jouw campagne is bij ons in goede handen. Beloofd!

🎵 adore u - Fred Again 🎵

Back in the days wist ik eigenlijk niet goed wat te studeren. "Iets met communicatie" sprak mij wel aan. Want dan kon ik nog alle kanten uit. Het "iets met communicatie" werd snel mijn passie. Na mijn bachelor communicatiemanagement wou ik koste wat het kost een masterdiploma. Mijn schoolcarrière zette koers richting de Universiteit van Gent waar ik mijn master in de Communicatiewetenschappen behaalde.

Tijd voor het échte werk. Tijd voor mijn eerste werkervaring bij TUI. Daar focuste ik vooral op alles wat offline marketing is waardoor ik op m'n honger bleef zitten. Hop, weer naar die schoolbanken. Postgraduaat digital marketing: check!

Als kersverse digital marketeer gaf ik mijn carrière een nieuwe wending. Hello Travelmedia, hello agency world! Enkele coole campagnes later was ik benieuwd naar de wondere wereld van badkamers en verwarming. Schip Ahoy, Van Marcke. Na 3,5 jaar triggerde het om weer in het agentschapleven te stappen. De waarden van Proud Mary waren op mijn lijf geschreven dus was het tijd voor dit nieuwe verhaal. En tijd om mijn ervaring te delen met jou. Let's get digital!

Ik hou van social media marketing, sta keer op keer versteld van de kracht van een (online) community en geloof hard in user generated content.

🎵 Go Your Own Way - Fleetwood Mac 🎵

In mijn vrije tijd vind je mij vaak al sportend in de fitness (love groepslessen), al wandelend in de natuur of ergens op café in Kortrijk met vrienden. Slechte eigenschap? Niet naar huis kunnen gaan als de vibes goed zitten. :-)

Hijs de zeilen!

Trotse groet,

Laure

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB