Overzicht

Proud Herlinde - nieuwe Creative Account bij Proud Mary

Proud Mary
Afbeelding

Hi! Ik ben Herlinde en ben sinds kort aan boord van het Proud Mary-schip als creative account 🚢. Lees meer over mijn passie voor coördinatie van creatief ontwerp en hoe ik samen met jou wil helpen de koers te bepalen van je creatieve ideeën!

🎶There's only one way of life and that's your own - One Way The Levelers🎶

Ik ben opgegroeid tussen suikerbieten en hoppevelden in het landelijke Poperinge. Tijdens een zomerse tractorrit hoorde ik Laurent Garniers ‘The Man With the Red Face’. Ik was meteen hooked door alle dingen die je "iets laat voelen".

Niet veel later sloot ik me aan bij de lokale kunstacademie, waar ik woordkunst, improvisatie-piano en tekenlessen volgde. Ik creëerde visuele uitwerkingen op basis van het landschapskunstwerk WD Spiral Part II Hotel van Hermann Maier Neustadt. Ik leerde 'out of the box' denken. Mijn honger naar het beter begrijpen van de wereld groeide steeds meer door middel van audiovisuele kunst.

Die honger werd zowel praktisch als theoretisch gestild door mijn opleiding Grafische en Digitale Media aan de Arteveldehogeschool én een master Communicatiewetenschappen aan de UGent. Deze opleidingen, aangevuld met ervaring in de corporate marketingwereld, leiden mij in de richting van een persoonlijke en strategische aanpak.

🎶 Hee! (x 51) - The Alarms Jeff Mills 🎶

In mijn vrije tijd kan je me terugvinden in het bloeiende Kortrijk. Ik ga er op zoek naar techno platen in vinylshops, of je kan me vinden op een feestje (lees : ik ben altijd te vinden in de buurt van draaitafels) of genietend van een heerlijke cappuccino in een van mijn favoriete koffiebars. Hier kom ik tot rust zodat ik op maandag met de wind in de zeilen het verhaal van de klant tot leven kan brengen.

Laten we koers zetten richting een creatieve reis!

Trotse groet,

Herlinde

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB