Overzicht

Proud Luka - nieuwe stagiair bij Proud Mary

Proud Mary
Afbeelding

Hey!

Als marketeer in wording, ontdek ik het echte werkleven als laatstejaars student bij Proud Mary. Alvast nieuwsgierig over wie ik ben? Lees dan zeker verder!

🎵 My name is Luka, I live on the second floor 🎵

Misschien niet wonen, maar werken bij Proud Mary doe ik inderdaad op het tweede verdiep! Mijn volledige naam is Luka Demuynck, een typische Belgische naam. Ik werd geboren en opgegroeid in de kleine stad Izegem in West-Vlaanderen.

Ik ben een enthousiaste sporter die geniet van het pushen van mijn lichaam en het bereiken van nieuwe doelen. Sporten is niet alleen goed voor mijn fysieke gezondheid, maar ook voor mijn mentale welzijn. Maar sporten is niet het enige waar mijn gedachten liggen ...

🎵 You may say i'm a dreamer, But i'm not the only one 🎵

De passie voor marketing begon al van toen ik in het 4e middelbaar de keuze genomen had om te veranderen naar Brugge en een grafische opleiding te volgen. Ik was meteen gefascineerd over alles dat te maken had met ontwerp & publicatie. Toen ik mijn middelbaar diploma bemachtigd had, wist ik dat de combinatie van grafisch ontwerper & marketeer een gegeven zou zijn voor mij.

Ik geloof dat mijn kennis in marketing & ontwerp me later enorm zal helpen om mijn eigen personal coaching bedrijf te laten groeien en te ontwikkelen.

🎵 This is the way we do "Proud Mary" 🎵

Ik kwam voor het eerst in contact met Proud Mary in Howest wanneer Tina Fabry een gastcollege kwam geven over het belang van buyer persona's. Het was een zeer interessante gastcollege met een enorm spontane vrouw. Hun professionele aanpak, uitstekende reputatie en de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen in verschillende marketingtechnieken zijn waardevolle kansen voor mijn carrière in de marketing sector.

Ik wil alvast Proud Mary bedanken voor deze opportuniteit!

See u next time! ☝️

Luka Demuynck

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB