Overzicht

Proud Fieke - nieuwe Art Director

Proud Mary
Afbeelding

Say hello to our new Berlin Art Director! Proud Mary verwelkomt met trots Fieke in het team. Deze nieuwe Proud Mary leren kennen? Lees snel verder.

🎶 Heute, morgen und übermorgen 🎶

Hupsakee! Hier ben ik dan, helemaal terug uit Berlijn. Berlijn?! Jazeker. Ik heb een aantal jaar gewerkt en gewoond in Berlijn, een internationale ervaring waar ik veel heb geleerd en plezier heb gehad.

🎶 Oh, the ocean waves are rollin' in 🎶

Ik ben opgegroeid aan de zee. Mijn liefde voor de zee is alleen maar groter geworden doorheen de tijd. Na het middelbaar had ik geen idee wat ik ging studeren, tot een vriend me voorstelde in de creatieve wereld. O, dat zag er leuk uit, dat was het! Zo begon ik aan LUCA School Of Arts in Gent, waar ik Visual Design studeerde. Na 3 jaar had ik er nog steeds geen genoeg van en breidde ik mijn kennis uit in Advertising aan Thomas More in Mechelen. Daar begon ook mijn Berlijns avontuur, als international stage. Ik wou er niet meer weg en vond daar mijn eerste job.

🎶 I want to ride my bicycle, bicycle, bicycle 🎶

Ik geniet ervan om door de Vlaamse velden te fietsen! Tijdens de winter ben ik te vinden in de spinning. Back to the basics, ik kan me volledig ontspannen in de natuur, of het nu de bergen, het bos, of de zee is, zowel in België als in andere landen.

🎶 Adventure, I seek, more than ever before 🎶

Terug naar mijn roots in West-Vlaanderen, op een nieuw avontuur als Art Director. Nieuwe kansen, creatieve golven en een boeiende reis bij Proud Mary, here we go!

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB