Overzicht

Rewind Campfire Session #8 - Be your own legend

Events Proud Mary
Afbeelding

Onze 8ste campfire editie zit er weer op. Deze keer richtten we ons op het ondernemerschap en hoe je een eigen legendarisch merk opbouwt.

Afbeelding

Oshin Derieuw ontstak in veel van ons een vlammetje vol inspiratie en motivatie. En naast een interessant panelgesprek en heerlijke cocktails, genoten we van het knetterende kampvuur.

We geven jou graag een recap mee van onze Campfire Session 8!

Filmbestand

Boksen en ondernemen, zij aan zij

Onze spreker van de avond was Oshin Derieuw. Tweevoudig wereldkampioen boksen en plaatste zich als eerste vrouwelijke Belgische bokser voor de Olympische Spelen van 2024.

Ze bracht haar eigen verhaal en wist ons te raken, inspireren en motiveren met haar volharding, haar charisma, haar bescheidenheid.

Wat haalt een ondernemer uit het verhaal van een bokser?

Doelgerichtheid en strategie

Net als ondernemers probeert een bokser zijn tegenstander te verslaan door middel van strategie, techniek en kracht. Het doel is om de zwakke punten van de tegenstander te identificeren en deze tactisch te benutten.

Voorbereiding en training

Voorbereiding is essentieel om in topvorm te zijn. Als succesvolle ondernemer investeer je tijd in het leren van zakelijke vaardigheden, het begrijpen van de markt en het ontwikkelen van competenties die nodig zijn om te groeien.

Volharding en doorzettingsvermogen

Als een bokser wil winnen, moet hij vooral volhouden. Ook na enkele tegenslagen. Dat is voor een ondernemer niet anders. Steeds gemotiveerd blijven om je doelen te bereiken, zelfs als de weg moeilijk lijkt.

Risicobeheer

Boksen en ondernemen, allebei niet zonder risico’s. Zoals een bokser zich bewust is van fysieke risico’s en deze probeert te voorkomen, doe je dit als ondernemer ook. Je moet soms weloverwogen risico’s nemen.

Strijd om succes

Uiteraard is het doel van een bokser om als winnaar uit het gevecht te komen. En dat wil jij als ondernemer toch ook?

Afbeelding

Tijd voor ons panel om hun ervaringen als ondernemers te delen. Zij schetsten hoe je het verhaal van Oshin op jezelf of bedrijf toepast. Verschillende perspectieven kwamen aan bod. Zo hadden we Luc Deraedt van Kanjr, Arne Van Horen van Moyo Gusto én Isolde Casier van o.a. Barco, Deceuninck en BerryAlloc én nu Proud Mary!

Oh, the summer nights

Remember John Travolta en Oliva Newton-John? Wel het was een heerlijke summer night. De prachtige avondzon en heerlijke locatie bij In ‘t Wilde Weg was de perfecte mix.

Moyo Gusto zorgde voor heerlijke cocktails om het zomergevoel nog meer aan te sterken. Naar goede gewoonte werd de honger gestild door een heerlijke braadworst op de barbecue en genoten we na afloop van marshmallows rond het kampvuur. Dat alles terwijl we volop netwerkten en nieuwe connecties legden.

And I want to thank you

Bedankt aan iedereen die aanwezig was! En uiteraard aan Oshin en onze pannelleden en niet te vergeten Oliva en Christo voor de mooie locatie!

Heb je deze editie gemist? Kijk je uit naar een volgende knetterende campfire session? Houd dan zeker onze socials in de gaten voor de aankondiging van de nieuwe campfire die eraan zit te komen!

meer over ons

Campfire #8Campfire #8Campfire #8Campfire #8Campfire #8Campfire #8Campfire #8Campfire #8Campfire #8Campfire #8Campfire #8Campfire #8Campfire #8Campfire #8Campfire #8Campfire #8Campfire #8Campfire #8Campfire #8Campfire #8Campfire #8

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

De Proud Mary Campfire Sessions zijn een bron van inspiratie, verrassend en een gelegenheid om met andere professionals van gedachten te wisselen. Laat hieronder je gegevens achter en we laten je tijdig weten waar het kampvuur de volgende keer brandt!

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB