Overzicht

Proud Julie - nieuwe stagiaire bij Proud Mary

Proud Mary
Afbeelding
Proud Julie

Hey there!

Ik ben Julie, een enthousiaste grafische ontwerper in wording. Wil je graag meer over me te weten komen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Hieronder vertel ik je met trots alles over mezelf.

🎵 Viva la vida! 🎵

Mijn naam is Julie Callens en ik kom uit Roeselare. Ik hou van het leven en vooral van lekker eten 😜. Als je me 's nachts wakker wil maken voor één ding, dan is het wel carpaccio (zonder rucola en peterselie, sorry not sorry). Ik ben een echte avonturier die alles over de wereld en het leven wil ontdekken. Mijn bucketlist is oneindig want er is nog zoveel te ontdekken en te bereiken!

🎵 Running up that hill 🎵

Sinds ik een klein meisje was, werd ik gedreven door creativiteit. Sorry mama en papa voor de duizenden tekenspulletjes die jullie voor me hebben moeten kopen (en nog steeds). Toen ik in het 6de leerjaar ontdekte dat er een opleiding bestond genaamd grafische media, heb ik meteen de sprong gewaagd. En nu, bijna 9 jaar later, kan ik binnenkort van mijn passie en hobby, mijn werk maken.

🎵 A head full of dreams 🎵

Mijn hoofd zit nog steeds vol met dromen en doelen die ik wil bereiken in het leven. Mijn grootste wens is om leerkracht te worden en studenten net zo enthousiast te maken over grafische vormgeving als ik zelf ben. Daarnaast wil ik de wereld blijven ontdekken, want reizen en lekker eten zijn de beste combo ever!

🎵 Freed from desire 🎵

Ik ben ontzettend trots dat ik stage mag lopen bij Proud Mary. Ik weet zeker dat ik hier ontzettend veel zal leren en mezelf als grafische vormgever verder kan ontwikkelen. Bedankt Proud Mary voor deze geweldige kans!

Met trotse groet
Julie Callens

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB