Overzicht

Proud Femke - nieuwe stagiaire bij Proud Mary

Proud Mary
Afbeelding
Stagiaire Femke

Last but not least! Hé, mijn naam is Femke en as proud as I am vervoeg ik als laatste stagaire van dit schooljaar het Proud Mary team.

🎶Het beste moet nog komen🎶

Al snel wist ik dat communicatie mijn ‘dada’ was. In het middelbaar koos ik voor de richting Communicatie & Media. De keuze om in het hoger de bachelor Communicatie te volgen was dus snel gemaakt. Nog geen seconde spijt van gehad! And here I am, met nog slechts drie maanden op de teller… Time flies when you’re having fun!

🎶Kom erbij en dans, we kunnen samen de wereld aan🎶

Van kleins af aan werd ik meegenomen naar de concerten van Clouseau. Daar is mijn liefde voor Vlaamse muziek geboren. Mijn playlist bestaat dan ook grotendeels uit (West-) Vlaamse liedjes. Het Zesde Metaal, Tourist LeMC, Yong Yello, Clouseau, Pommelien Thijs... Leg een liedje op en ik zing ongetwijfeld luidkeels mee! Mijn levensmotto is dan ook geïnspireerd op een krachtige zin uit het lied ‘Marcel’ van Yong Yello: ‘Ge leeft maar één keer dus beter ineens deftig toch?’. Vanuit deze mindset probeer ik zo positief mogelijk in het leven te staan.

🎶Vanavond moet ik dansen, vanavond moet ik dansen🎶

Naast het luidkeels meezingen in de auto met de CD’s van Clouseau (sorry not sorry), vind je me vaak tussen de menigte, meezingend en dansend op allerlei concerten. Daar leef ik echt voor. Er is niks beters dan concerten van je favoriete artiesten. Festivals zijn ook helemaal mijn ding. Kortom, overal waar er muziek is ben ik er graag bij! Net daarom sprak Proud Mary mij meteen aan. De cirkel is rond!

🎶Maar nu leef ik beter dan ooit🎶

Mijn roots liggen in Wevelgem, een West-Vlaamse gemeente op zo’n 20 minuutjes van Proud Mary. Daar kan je mij af en toe terugvinden in de gym. Nee nee, niet tussen de bodybuilders. Ik blijf braafjes in de cardiohoek. Bij mooi weer trek ik er het liefst op uit voor een flinke wandeling met mijn hond Kyra. Ideaal om je hoofd leeg te maken! 's Avonds ga ik graag iets drinken met vriendinnen, of ik blijf gewoon lekker thuis en kijk naar - hoe raad je het ook - Vlaamse series! Mijn week is pas af als ik mijn grootouders een bezoekje heb gebracht, het liefst van al op zondag met een stuk taart erbij (want taartjes zijn gewoon lifeeeee).

🎶We zijn nog maar begonnen🎶

Wat kijk ik er naar uit om de komende drie maanden het beste van mezelf te geven hier bij Proud Mary! Let’s do it!

Trotse groetjes,

Femke

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB