Overzicht

Proud Louise - nieuwe digital account bij Proud Mary

Proud Mary
Afbeelding
ProudMary_Nieuwe_Collega_Louise.jpg

Hi! Ik ben Louise, de nieuwe digital account bij Proud Mary! Wie ik ben en wat ik hier kom doen? Dat vertel ik je maar al te graag!

Mijn verhaal begon in het jaar waarin de wereld ging vergaan. Oh yeah, I’m a nillies baby! Ik ben geboren en getogen in de stad in galop: Waregem! Hoewel dit een stad naar mijn hart is, verhuis ik binnenkort naar het stille Geluwe. Stiller en kleiner, maar minstens evenveel charme!

🎶 All I been giving is energy 🎶

Wat doe ik zoal als ik vrij ben? Een stilzittend gat heb ik niet echt. In het weekend sta ik met veel plezier in restaurant ’t Houtvuur in Waregem. Daar bedien ik je met veel plezier! Maar je kan me ook altijd blij maken met een etentje of een drankje waarbij ik zelf de beentjes onder tafel kan schuiven.

🎶 Music was my first love 🎶

Net zoals bij Proud Mary, stroomt er muziek door mijn aderen. Al van kinds af aan kon ik niet stoppen met zingen. Ik speel ook gitaar en haalde hiervan zelfs een diploma in de Muziekacademie van Waregem. Zonder muziek kan ik niet. Zelfs stilletjes muziek luisteren zonder mee te zingen uit volle borst, is moeilijk voor mij. Vraag me dus ook niet wat mijn favoriete liedje is, want ik kan niet echt ééntje kiezen.

🎶 It’s all about communication 🎶

Mijn communicatie journey begon bij mijn opleiding Communicatiemanagement aan Howest. Al snel was het duidelijk, dit is wat ik mijn hele leven wil doen. Ik ben gebeten door dit beestje en het laat me niet meer los. Andere bedrijven helpen groeien en hun verhaal naar buiten brengen maakt me gelukkig.

Waarom Proud Mary? Simpel. Naast de gedeelde passie voor muziek en communicatie, ben ik zeker dat ik hier enorm veel zal bijleren. Dankzij de goede sfeer, het gezellige gebouw en de plezante dames en heren hier, voelde ik me hier meteen thuis.

Ziezo, je kent me nu al een stukje beter. Zin om eens echt te babbelen? Dan gaan we wijnen, wijnen, wijnen!

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB