Overzicht

Proud Emmy - nieuwe stagiair bij Proud Mary

Proud Mary
Afbeelding

Heykes! Ik ben Emmy, student Online en Offline Graphic Design en woon in Gullegem.

Als ik mezelf moet omschrijven, dan is het toch wel enthousiast, bomvol energie en zeer nieuwsgiering naar nieuwe dingen.

🎶From the start🎶

Als jongste van vier, met drie grote broers heb ik altijd geleerd hoe ik mijn mannetje moet staan. Je moet wel eens tegen een stootje en een grapje kunnen. Ze noemen me vaak het 'kakkernestje'. Dankzij mijn broers, heb ik de wereld van games en cartoons leren kennen, die mijn passie voor grafisch design aanwakkerde.

🎶No wind resistance!🎶

Al van jongs af aan hield ik van tekenen. Als mijn ouders me ergens naartoe meenamen, nam ik altijd een paar blaadjes en potloden mee. Hiermee kon ik me uren bezighouden. Op school kon ik mij nooit goed concentreren tijden theorie lessen, dus stond mijn boek al snel vol met leuke doodletjes.

In het middelbaar heb ik 4 jaar mode gestudeerd en vond dit ook heel leuk. Maar ik merkte toch dat dit niet mijn roeping was. Dus heb ik een grote stap gezet in de grafische wereld! Als nieuwsgierige stagiaire hier bij Proud Mary ben ik klaar om hier nog meer te ontdekken en bij te leren.

Ik ben zeer dankbaar voor deze kans en sta te popelen om mijn skills te verbeteren!

Benieuwd naar mijn grafisch kunnen? Spiek alvast eens op mijn Instagram!

Ben je zelf ook opzoek naar grafische ondersteuning? Neem hieronder contact op en wie weet werken we binnenkort samen aan jouw project!

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB