Overzicht

Is animatie de toekomst?

Creativity
Afbeelding

Animatie, meer dan alleen eens snel een video in elkaar knutselen. Van stop motion, cut out tot digitale animatie, 3D-beelden en nog zoveel meer. Elementen waar Vic, onze Motion Designer, dagelijks mee speelt.

Tegenwoordig is motion design niet meer weg te denken uit ons leven. Maar wat mag je precies verwachten bij het gebruik van animatie? Onze specialist legt je uit waarom animatie the way to go is!

Wat is animatie?

Animatie of motion design zijn bewegende beelden of teksten die een extra dimensie creëren. Kort gezegd, het animeren van stilstaande beelden om visuele content te creëren. Animatie is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar het is ook een zeer krachtige manier om een boodschap over te brengen.

Waarom kiezen voor animatie?

Naast de positionering, waarden en visie van het bedrijf, kan animatie ook een belangrijk onderdeel zijn van het strategisch verhaal. Animatie voegt een extra touch toe aan jouw branding en positionering, een grote meerwaarde. Bijvoorbeeld een animatievideo die jouw reis als bedrijf duidelijk in beeld brengt.

Animatie kent geen limieten. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Denk aan coole bedrijfsvideo’s, product spotlights, geanimeerde content of behind the scenes. Noem maar op, Vic maakt het voor je.

Tal van voordelen!

Een van de grote voordelen van animatie is dat het multi-inzetbaar en voor elke sector toepasselijk is. Je kan op elk digitaal kanaal terecht met geanimeerde content. Met de groeiende populariteit van social media kanalen zoals TikTok en Instagram Reels zijn korte video’s en animaties niet weg te denken van onze smartphones. Benut de kracht van animatie en creëer dynamische, vermakelijke video’s waar mensen niet genoeg van krijgen!

Motion Design werkt voor elke doelgroep, jong en oud. De kijker blijft hangen door de constante beweging in de video. Op die manier breng je jouw boodschap op een krachtige, enthousiaste manier over.

Bovendien zijn animatie en motion design vaak veelzijdiger dan traditionele film- en videoproductie, omdat ze volledig kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van een project.

Overtuigd van de kracht van animatie? Wij ook! Benieuwd hoe wij animaties inzetten voor onze klanten? Check ons portfolio en ontdek onze cases!

Ontdek ons portfolio

Filmbestand

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB