Overzicht

Proud Eline - nieuwe stagiaire bij Proud Mary

Proud Mary
Afbeelding
ProudMary_Blog_NieuweStagiair_Eline

Hi! Ik ben Eline, de nieuwe trotse stagiaire bij Proud Mary! Met plezier stel ik me graag eventjes voor.

Wie ben ik? Wel, al 26 jaar huppel ik op deze wereldbol rond met een glimlach op mijn gezicht. Ik hou van gekke haarkleuren, podcasts over maatschappelijke onderwerpen zoals racisme en moorddocumentaires, games (solo en samen met vrienden), tattoo's en soms zet ik een stapje op de wereld.

Als kind en tiener groeide ik op in Antwerpen met een passie voor de gamewereld. Ik besefte al snel dat ik wou groeien in die richting dus na het middelbare onderwijs vertrok ik naar Kortrijk om Digital Arts and Entertainment te studeren. Een richting waar ik met véél goesting voor ging, maar die helaas iets te hoog gegrepen was.

Nog steeds met een passie voor gamen, ging ik een andere richting uit. Ik startte de opleiding Online & Offline Graphic Design aan de Howest in Brugge. Ik was er al in vertrouwd aangezien ik voor mijn studentenvereniging Centaura de grafische communicatie en PR regelde. Zo groeide mijn liefde voor de grafische wereld! Ik woon ondertussen al 7 jaar samen met 2 andere grafische designers die op dit moment ook stage lopen.

Hoe kwam ik hier terecht? Op zoek naar een stagebedrijf regio Kortrijk en omstreken, kwam ik bij Proud Mary terecht. Ik mocht op Zoom Meeting met Tina en het klikte meteen! De stijl, branding, teamsfeer en boeiende cases lagen in lijn met mijn doelen en beroepsvaardigheden. Ik zal de komende weken niet enkel mezelf trots maken maar ook het team van Proud Mary. Want, trots doet groeien!

Trotse groet
Eline

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB