Overzicht

Proud Axelle - nieuwe stagiaire bij Proud Mary

Proud Mary
Afbeelding
ProudMary_Blog_NieuweStagiair_Axelle

Hallo!

Na enkele jaren in de transportwereld duik ik de communicatiewateren in.

Ik vertel hier met veel plezier mijn verhaal!

"This is me!"

23 niet heel warme zomers geleden zag ik in Poperinge het levenslicht. Het was geen warme zomerzon, eerder een donkere winterdag. Ik groeide op in het bruisende Vlamertinge waar iedereen iedereen kende. Begin november verliet ik de thuishaven en stapte in een co-housing in Kortrijk. Na een stagedag bij Proud Mary kom ik thuis bij 4 sympathieke twintigers met wie ik al graag eens een wijntje drink of een potje regenwormen speel.

"Never gonna know if you never even try"

Wanneer begin 2020 de activiteiten met de Chiro wegvielen, engageerde ik me voor ander vrijwilligerswerk. Ik sloot me aan bij Dubbelpunt (maandblad v/d Chiro). Om mijn schrijfstijl te verbeteren startte ik een opleiding Literaire Creatie. Bij een goed verhaal horen mooie beelden, dus ik leerde werken met mijn DSLR-camera. De groeiende interesse in dit vakgebied had Facebook opgemerkt. Ik stuitte op een vacature van Content Marketeer en vond deze op mijn lijf geschreven. Met de opleidingen Digital Content Creation (Artevelde Hogeschool) en Copywriter (Syntra West) stoom ik mezelf klaar voor een reeks nieuwe uitdagingen.

"Dedicate yourself and your gon' find yourself"

Hier bij Proud Mary wil ik graag inspiratie opdoen en bijleren over hoe ik op de meest effectieve en creatieve manier jouw verhaal kan vertellen. Ik heb in de afgelopen weken al enorm veel bijgeleerd en kon de geleerde theorie praktisch toepassen. Het boeiende aan Proud Mary is dat het een gevarieerd team is met elk zijn eigen talenten dat toch perfect op elkaar ingespeeld is.

"And we're rolling, rolling, rolling yeah, rolling on the river"

Als ik niet aan het schrijven ben, trek ik de natuur in. Wandelen, fietsen, lopen. Af en toe neem ik mijn camera mee om die prachtige natuur vast te leggen. Met meer tijd maak ik graag een uitstap met vrienden of Kriskras (reisbureau voor jongeren). Zo trok ik deze zomer rond in de Spaanse Pyreneeën waar ik ging klimmen, raften en canyoningtochten deed.

I'll see you soon!

Axelle

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB