Overzicht

Rewind Campfire Session #7 - Online groeien

Events Proud Mary
Afbeelding
Campfire

Op onze zevende Campfire Session werd het online vuur aangewakkerd bij heel wat aanwezigen. Voor deze winterse editie konden we ons binnen laten inspireren en buiten genieten van een lekkere glühwein op een prachtige locatie.

Op maandag 5 december genoten we opnieuw van een gezellige Campfire. Deze keer werden gingen we dieper in op het online verhaal, meer bepaald hoe online leads te genereren. Onze 2 in-house experts namen hen mee op een digital journey vol met tips & tricks. Netwerken deden we aan het vuur met een jeneverke en de niet-te-missen marshmallows.

Of het gezellig en leerrijk was? We laten het aan jou over om te oordelen. Bekijk hieronder onze Campfire Aftermovie.

Filmbestand

Relight my fire!

Jef Wallican en Michiel Rondelez, het expert duo van de avond, namen ons mee in de digitale wereld. We werden op een toegankelijke manier wegwijs gemaakt in de vele online termen.

Onmisbare uitleg over het belang van SEO, een correct online fundament én het inzetten van online ads. De aanwezigen werden geprikkeld om aan de slag te gaan. Hun online vuur is aangewakkerd en de 'goesting' is er om hun leads te genereren met de nieuwe tips & tricks op zak!

De avond afsluiten deden we met leading lady Tina Fabry. Wat speelt er in de online marketing wereld? 8 trends in 8 minuten gaven je een klare kijk.

Graag bedanken we Helen Michel van Fyr Consulting om haar authentieke locatie voor ons open te stellen.

Sfeer opsnuiven? Bekijk alle foto's op onze Facebook pagina.

meer over ons

Campfire #7Campfire #7Campfire #7Campfire #7Campfire #7Campfire #7Campfire #7Campfire #7Campfire #7Campfire #7Campfire #7Campfire #7Campfire #7Campfire #7Campfire #7Campfire #7Campfire #7Campfire #7Campfire #7Campfire #7Campfire #7

Afbeelding
Campfire
Afbeelding
Campfire
Afbeelding
Campfire
Afbeelding
Campfire
Afbeelding
Campfire
Afbeelding
Campfire
Afbeelding
Campfire
Afbeelding
Campfire
Afbeelding
Campfire

De Proud Mary Campfire Sessions zijn een bron van inspiratie, verrassend en een gelegenheid om met andere professionals van gedachten te wisselen. Laat hieronder je gegevens achter en we laten je tijdig weten waar het kampvuur de volgende keer brandt!

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB