VONK

Versterkt steden en gemeenten
Afbeelding
Proud-Mary_VONK_CreatieveCampagne_Hoofdafbeelding-Verticaal
customer case

Vormings- en expertisecentrum VONK vond dat het tijd was voor een herpositionering en het uitrollen van een sterk verhaal. Ons campagne traject was hen op het lijf geschreven. Vanaf nu versterkt VONK steden en gemeenten met nog meer trots. Schitterend, niet?

Afbeelding
Campagnes
Afbeelding
Luchtballon

Positionering

Een sterk verhaal uitrollen, kan pas als je jouw positionering goed hebt gedefinieerd. Wie zijn we? Voor wat staan we? Wat zijn onze sterktes? In wat onderscheiden wij ons? De ideale kick-off om met iedereen van de organisatie met de neus in dezelfde richting te staan.

Filmbestand

Creatieve campagne

Tijd om hun inhoudelijke boodschap visueel te vertalen. VONK ondersteunt de provincie, gemeentes en steden. Laat ze groeien en sterker worden. Helpt hen om trots te zijn op hun organisatie. Helpt hen om te schitteren. De campagnebeelden brengen die boodschap naar buiten en de campagneslogan versterkt dit nog eens: Laat jezelf of je medewerkers schitteren!

Afbeelding
ProudMary_VONK_CreatieveCampagne_Campagnebeelden

Persona

De waarden zijn bepaald, de campagne staat op punt en de campagnelijn ligt vast. We zijn klaar om de strategie te bepalen via een workshop samen met de medewerkers. Alle persona's worden vastgelegd alsook hun behoeftes en de communicatietools waarmee we hen kunnen bereiken. In de strategie leggen we vast hoe we het vooropgestelde doel kunnen behalen.

Filmbestand

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB