Assemblics

excellence across the board
Afbeelding
Assemblics Hoofdafbeelding Verticaal
customer case

Assemblics is een specialist in het assembleren van printplaten. Proud Mary is dat uiteraard niet, maar wel een specialist in het uitwerken van een nieuwe branding met bijhorende campagne. Let's meet!

Afbeelding
branding-blue
Afbeelding
branding-icon

Positionering

Bij Proud Mary geloven we er steevast in dat een goeie branding start met een duidelijke basis. We starten van nul en werken nauw samen met de medewerkers van Assemblics om te achterhalen wie ze zijn en waar ze voor staan. Aan de hand van beelden en woorden, kwamen hun positioneringswaarden uit de bus.

Filmbestand

Branding

Nu hun verhaal vastligt, is het tijd om hun merk tot leven te brengen met de juiste branding. Logo- design, een baseline creëren én de juiste kleuren en typo bepalen, en daarna de nieuwe huisstijl vastleggen.

Filmbestand
Afbeelding
Assemblics Fonts en kleuren

Look & Feel

De look & feel straalt uit waar Assemblics voor staat. Het ontwerp van het logo focust op expertise en professionaliteit. Het ietwat speelsere lettertype is een knipoog naar hun typerende vindingrijkheid. De kleuren werden doelbewust gekozen. De donkergroene brandkleuren symboliseren groei, vernieuwing en duurzaamheid. Het accentkleur zorgt voor een mooi evenwicht. Het merkbeeld straalt kracht uit.

Afbeelding
ProudMary_Assemblics_Branding-Campagne_Beeldmerk
Afbeelding
Afbeelding
Assemblics beeldmerk logo
Afbeelding
Assemblics Logo Sign
Afbeelding
Afbeelding

Creatieve Campagne

Dat ze bij Assemblics knap werk leveren, dat is zeker. Of is het kunst? Het creatieve concept: "That's smart" werd geboren. Het innovatieve en het ambachtelijke ontmoeten elkaar. Assemblics onderscheidt zich door de specifieke knowhow die doorheen de jaren werd opgebouwd. Het smart concept versterkt dit verhaal.

Filmbestand
Afbeelding
Assemblics campagnebeelden

Website

New branding, new website. De oude onepager maakt plaats voor een uitgebreidere Wordpress website, volledig op maat van Assemblics. "Onze sector houdt het vaak wat 'sec'. Wij houden wel van wat uitdaging, dus het mocht wel dat beetje meer zijn!". Zo gezegd, zo gedaan. Met creatieve grafische elementen en animaties maakten we de website onderscheidend, interessant en een tikkeltje speelser. Het rustgevende groen straalt expertise en klasse uit. Perfect passend bij Assemblics!

Filmbestand

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB