Marsman

The next step in sales
Afbeelding
Marsman totebag logo ontwerp
customer case

Wie Stijn kent, weet dat hij een duidelijke visie heeft. Sales is zijn ding. En dat wil hij delen met anderen. Zijn idee kreeg vorm door het essential branding traject. Stap voor stap, the next step in sales!

Afbeelding
branding-blue
Afbeelding
branding-icon

BEPAAL JE WAARDEN

Geen branding zonder positionering. Welk gevoel wil je uitstralen? Waar sta je voor? Welke waarden zijn jouw houvast in het verhaal? Met een interactieve workshop werden woorden en beelden bepaald die een eerste leidraad gaven in zijn branding verhaal.

Filmbestand

EEN NAAM DIE TEAST.

Stijn wou geen zoveelste "sales"- naam. Het mocht wat vindingrijker. Vertrekkende van de positioneringswaarden die we hadden vastgelegd kwam Marsman uit de creatieve bus. De allereerste verkopers werden de mershmen genoemd. Na jaren werd dat woord verbasterd tot Marsman.

Filmbestand

LOGO EN HUISSTIJL, YOUR FIRST IMPRESSION

Jouw naam, baseline en huisstijl zeggen alles in 1 oogopslag. MARSMAN, the next step in sales. Met een concrete naam en baseline weerspiegelen we iemand die veel in zijn mars heeft maar ook een duidelijk doel voor ogen heeft. Hij is not your ordinary salesmen maar die frishouder voor zij die passie hebben voor het vak en willen groeien.

Filmbestand
Afbeelding
Marsman logo op pen
Afbeelding
Marsman visitekaartjes
Filmbestand

Branding is niet enkel het logo creëren maar ook kleur vastleggen. Kleur die je boodschap versterkt. Het hoofdkleur donker turkoois wordt ondersteund door een betrouwbaar grijs en opgefrist door een licht pastelgroen.

Afbeelding
Marsman logo op raam
Afbeelding
Marsman logo social
Filmbestand

WWW.MARSMAN.BIZ

Proud Mary verzorgde de website van MARSMAN. Een online plek waar hij zijn volledig verhaal kwijt kan. En website waar conversie centraal staat. Neem zeker een kijkje op marsman.biz.

Afbeelding
Marsman website ontwerp
Afbeelding
Marsman website mobile
Filmbestand

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB