Overzicht

Proud Simon - nieuwe Creative Account bij Proud Mary

Proud Mary
Afbeelding

Hallo! Simon hier! Gestart als Creative Account bij Proud Mary. Benieuwd wie ik ben? Dat vertel ik je hieronder.

Ik ben Simon Vandamme: 25 jarige Marketeer en sinds enkele maanden inwoner van Stad Roeselare. Voor mij is Proud Mary dus niet alleen een match qua jobinhoud en bedrijfscultuur, maar meteen ook een echte thuismatch.

🎶 I’m on the right track, baby, I was born this way. 🎶

Dat ik een passie heb voor alles wat digitale marketing en communicatie betreft, wist ik al langer. Vandaar ook de logische keuze om Marketing te studeren aan de Arteveldehogeschool. Na die studies ging ik meteen aan de slag. Met ervaringen als content en social media marketeer begin ik nu met veel goesting aan een nieuw avontuur bij Proud Mary.

🎶 Als ie maar geen voetballer wordt 🎶

Toch wel, zelfs in hart en nieren! Naast mijn grote interesse en passie voor sport, ben ik zelf ook heel sportief. Tijdens mijn vrije tijd speel ik voetbal bij FC Dadizele en volg ik Zulte Waregem in alle uithoeken van het land. Vorig jaar kon ik ook één van de sportieve doelen op mijn bucketlist reeds afvinken: het lopen van een volledige marathon. The next challenge is on the way.

🎶 Ja dat is mooi mooi mooi man, het leven dat is 1 groot feest! 🎶

Daarvoor mag je mij altijd wakker maken: lekker eten, goed gezelschap en een bijbehorend drankje. Of het nu gaat om een etentje in een gezellig restaurant of een feestje in een tof café, ik ben er graag bij!

🎶 Let's go! Let's make it happen 🎶

Met trots en enthousiasme stap ik in het verhaal dat Proud Mary uitdraagt. Ook de leuke werkomgeving en toffe collega's zijn essentieel om het beste uit mezelf te halen. Kortom, ik ben er helemaal klaar voor!

Trotse groeten,
Simon

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB