Overzicht

Proud An Aël - nieuwe Creative Account bij Proud Mary

Proud Mary
Afbeelding
Creative Account An-Aël

Hello there! Ik ben An-Aël en sinds maart ben ik Creative Account bij Proud Mary. Lees gerust verder en leer mij beter kennen!

Hey hoi hallo! Ik ben An-Aël Cassaert en woon in Koolskamp.
“Huh, Oostkamp?”
“Nee, Koolskamp! Dat dorpje naast Ardooie...”

🎶Everything I've been wanting manifesting for my life🎶

Ik groeide op in dat gezellige boerendorpje, al was ik vooral te vinden in Tielt. Daar vonden mijn dagelijkse activiteiten zoals turnen, volleybal, school en de jeugdbeweging plaats. Na deze prachtige jaren trok ik naar Gent om van mijn studentenjaren te genieten. Corona stak hier en daar een stokje voor, maar ik ben blijven lachen en genieten van het leven. In 2021 studeerde ik af als communicatiemanager aan de Arteveldehogeschool. Ik kon snel aan de slag als Project Assistent en later als onthaalmedewerker maar er ontbrak iets.

🎶Emmenez-moi au bout de la terre🎶

Mijn passie voor communicatie en marketing groeide door de jaren heen. Ik ben gefascineerd door de manier waarop je met de juiste strategie en content een bedrijf succesvol laat groeien. De wereld van communicatie verandert voortdurend, dus het is essentieel om mee te evolueren. Dat zie ik als een uitdagende kans. Communicatie brengt mensen samen en daarom kijk ik ernaar uit om in deze sector aan de slag te gaan.

🎶Ti ar boudiget - Sonerien Du🎶

Bij Proud Mary vond ik dat ontbrekende stukje. Van strategische campagnes tot prachtige brandings. De sfeer en geweldige collega's maken het plaatje compleet.

Met veel enthousiasme aanvaard ik de rol van Creative Account bij Proud Mary. Het wordt een boeiende, spannende en leerzame reis. Let's go!

Trotse groeten,

An-Aël

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB