Overzicht

Proud Charlotte - nieuwe stagiaire bij Proud Mary

Proud Mary
Afbeelding

Hé daar, mijn naam is Charlotte, de nieuwe stagiaire bij Proud Mary!

🎶 Zolang we hier zijn, is alles goed 🎶

Hey, ik ben Charlotte. Een tweeëntwintigjarige goedlachse meid uit Ardooie, een heel klein dorpje in West-Vlaanderen dat veel voor mij betekent. Van jongs af aan ben ik altijd omringd geweest door creativiteit en actie. Na 10 jaar lid en 5 jaar leiding te zijn geweest bij de Chiro, heb ik mijn hart verpand aan jeugdbewegingen en het verenigingsleven in Ardooie. Samenzijn met mensen is waar ik energie uit haal. Of het nu gaat om gezellig iets drinken, reizen met vrienden of gewoon genieten van de kleine dingen, ik ben altijd op zoek naar avontuur en nieuwe ervaringen.

🎶 De wereld ligt aan mijn voeten 🎶

Mijn passie voor de wereld om ons heen vertaalt zich in mijn liefde voor reizen. Samen met vrienden en/of familie de wereld ontdekken, dat is waar ik echt van opleef. Elke kans om nieuwe plekken te zien, grijp ik met beide handen. Net daarom voelt de wereld van digitale en grafische media als de perfecte plek – een krachtig middel om verhalen tot leven te brengen en een breed publiek te bereiken.

🎶 This is what I was made for 🎶

Momenteel studeer ik Digitale en Grafische Media aan de Arteveldehogeschool in Gent. Het is een uitdagende en inspirerende opleiding waarin ik elke dag bijleer. Ik ben klaar om mijn kennis en creativiteit de komende maanden helemaal in te zetten bij Proud Mary, want de wereld van media en design boeit me al vanaf het begin.

🎶 Ik hou niet eens van house 🎶

Naast mijn passie voor design ben ik ook een echte muziekliefhebber. Ik ga graag naar concerten, en festivals zijn helemaal mijn ding. Pukkelpop is absoluut mijn favoriet, waar ik elk jaar opnieuw geniet van de muziek, sfeer en energie! Je mag mij altijd meenemen naar concerten van Bazart, Coldplay, Taylor Swift, Clouseau, Billie Eilish, Fred Again en zoveel meer (en heel stiekem ook naar Roxy Dekker).

🎶 I'm ready to shine, I'm ready to fly 🎶

Of ik nu in de Chiro ben of achter mijn laptop zit te ontwerpen, ik ben altijd bezig. Met mijn roots in Ardooie en een hoofd vol ideeën kijk ik ernaar uit om de komende maanden het beste van mezelf te geven bij Proud Mary.

🎶 I've got the eye of the tiger 🎶

Ik ben helemaal klaar om samen aan creatieve projecten te werken, van dit geweldig team te leren en om het allerbeste uit mijn stage te halen! Let’s do this!

Trotse groetjes,
Charlotte

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB