Overzicht

Proud Siem - nieuwe stagiair bij Proud Mary

Proud Mary
Afbeelding
stagiair siem

Hey daar! 🌟 Ik ben Siem, de nieuwste stage-aanwinst van het team bij Proud Mary.

De komende maanden zal ik met veel plezier mijn grafische vaardigheden toepassen in het echte werkleven. Wil je me leren kennen? Lees snel verder!

🎶It's time to begin🎶

Geboren en getogen in het prachtige Heule, deelgemeente van Kortrijk. Ik heb altijd al een passie gehad voor sport. Of het nu gaat om een potje basketbal - waarvan ik meer dan 10 jaar op de teller heb staan - of gewoon lekker actief bezig zijn, sporten zit in mijn bloed! Ik vind het een ideale manier om even los te komen van het computerscherm en nieuwe energie op te doen.

🎶I paint my own reality🎶

Mijn andere passie, die minder fysieke inspanning vraagt, is design! Vanaf de peuterklas kon je me al vinden met een potlood in mijn hand, gekluisterd aan mijn favoriete stripverhalen of bezig met het creëren van mijn eigen kunstwerkjes. Naarmate de jaren verstreken, groeide deze passie alleen maar. Na de middelbare school wist ik zeker dat ik me wilde toeleggen op digital design.

🎶What doesn't kill you makes you stronger🎶

Na een intensieve opleiding DEVINE in Kortrijk (digital design en development), ben ik zo “Proud as Mary” om hier mijn stage te mogen doen. Ik zie dit als een boeiende uitdaging die me zal klaarstomen voor de arbeidsmarkt.

Laten we er samen iets geweldigs van maken bij Proud Mary! 🎨

Trotse groeten,

Siem

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB