Overzicht

Proud Popo - nieuwe stagiaire bij Proud Mary

Proud Mary
Afbeelding

Hi, what’s new?
The name’s Popo, Proud Popo.

Als stagiaire bij Proud Mary laat ik jullie kort eens een kijkje nemen in mijn leven.
Benieuwd wie ik ben?

What are you waiting for?

Hello, it’s me

Popo is mijn naam, maar officieel is het Sabaitip. Ik ben afkomstig uit Thailand en daar is het normaal om een tweede voornaam te hebben die makkelijker is dan mijn officiële naam. Zo kunnen de ouders naast een zeer betekenisvolle naam, ook een leukere naam geven aan hun kind. Raar, maar waar.

At first I was afraid, I was petrified

Toen ik amper 4 jaar was, verhuisde ik naar België. Why though?
Om mij betere kansen te geven in het leven. België is een ideaal land om mijzelf te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak. Een grote aanpassing was dit voor mij, maar met trots kan ik zeggen dat elke ervaring mij heeft gevormd tot de persoon die ik nu ben.

Let’s get down to business

Dit jaar studeer ik af als Office Manager in de richting Business Organisation Management met als afstudeerrichting Business & Languages. Ik heb al veel geleerd, maar heb het gevoel dat ik nog meer kan leren bij Proud Mary.
Nieuwe uitdagingen, nieuwe connecties en een nieuw blad dat ik wil omslaan. Waar kan ik dit beter doen dan hier?

I wanna be the very best

Tijdens mijn stage zal ik het administratieve gedeelte van het bedrijf ondersteunen. Daarnaast zal ik ook helpen waar nodig terwijl ik kennis maak met de marketingwereld. Ik neem graag initiatief en kijk ernaar uit om veel bij te leren.

Dank u Proud Mary voor deze opportuniteit!

Alrighty then. Dit was het dan. Looking forward to the new chapters of my life?
Bye for now!

Trotse groeten
Popo Klomthong

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB