Overzicht

Proud Niaz - nieuwe stagiair bij Proud Mary

Proud Mary
Afbeelding

Hey! Ik ben Niaz en ik vervolledig de komende weken dit trotse Proud Mary team. Spannend! Laat ik mij even voorstellen.

Wie ben ik? Een 25-jarige creatieve ziel uit Outrijve. Gamen en series of films bingewatchen zijn mijn grootste hobby’s. Onlangs ben ik begonnen met 3D-printen en deze passie ontwikkel ik nog verder. Ik verveel mij dus zeker niet.

Uit mijn passie voor gamen is er een idee ontstaan om te starten met de richting genaamd Devine of Digital Design and Development. Al snel merkte ik dat het mij toch niet lag. Grafische en Digitale media: Crossmedia-ontwerp is uiteindelijk de richting geworden waar ik volledig voor ging. Ik werd stapelgek op het ontwerpen van designs. Daarom koos ik voor de specialisatie Graphic Design aan Artevelde.

Nu ik in mijn 3de jaar zit, is het natuurlijk de bedoeling ervaring op te doen in het werkveld. Proud Mary stond in de lijst van mogelijke stageplaatsen. De website sprak me direct aan. Ik zag meerdere veelbelovende projecten in het portfolio en vond het idee achter de naam ‘Proud Mary’ machtig. Ik heb besloten om mijn kans te wagen en was geselecteerd. A dream come true.

Ik geniet nu al enkele weken van de Proud Mary-sfeer en ik ben alvast benieuwd naar meer! Proud Mary is een compleet plaatje. Door de interessante opdrachten, de leuke collega’s én de grafische uitdagingen. Met trots ga ik aan de slag.

Tot binnenkort?

Niaz

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB