Overzicht

Proud Marie - nieuwe stagiaire bij Proud Mary

Proud Mary
Afbeelding

Hello!

Ik ben Marie, een laatstejaars studente marketingcommunicatie aan hogeschool Vives. De komende weken mag ik proeven van het échte marketingwerk bij Proud Mary.

Ben je benieuwd naar mijn verhaal? Ik vertel met veel goesting meer over mezelf!

🎵 Over-over-over-over... O verover mij! 🎵

Ik ben afkomstig uit Deerlijk. Op zich niet zo'n bekende gemeente, maar wel de hometown van BV's zoals Niels Destadsbader, Hannelore Bedert en Lize Feryn! Ik ben dus zeker trots op mijn kleine maar fijne gemeente.

Natuurlijk is mijn woonplaats niet het enige wat me typeert. Net zoals Tina, de kapitein van Proud Mary, houd ik van muziek. Van klassiek tot techno, geen enkel genre gaat aan mij voorbij. Ik luister niet alleen muziek, ik kan er zelf ook maken! Ik speel namelijk al sinds mijn 9de piano. Daarnaast ga ik ook af en toe sporten én ga ik vaak op stap met mijn teckeltje, Odette.

🎵 Don't worry ..... be happy! 🎵

Na het secundair onderwijs was het tijd voor de grote sprong: verder studeren. Ik koos voor logopedie, maar dat bleek een verkeerde keuze te zijn. De zoektocht naar een studie die me volledig lag, begon opnieuw. Na veel gesprekken, opzoekwerk en opendeurdagen botste ik op de richting 'wellbeing en vitaliteitsmanagement'. A match made in heaven! In de opleiding kreeg ik handvaten om mens en organisatie weerbaar te maken voor de constante veranderingen in het werkveld én het leven. Omdat ik een passie heb voor communicatie koos ik ervoor om me te specialiseren in coaching.

🎵 Don't stop me noooow, 'cause I'm having a good time! 🎵

Na die studie was ik nog niet uitgezongen. Ik had goesting in méér. Ik wilde me verdiepen in communicatie en daarom koos ik voor een ba-na-ba in marketingcommunicatie. Een richting die helemaal anders is dan de vorige en toch zie ik veel parallellen. Employer branding bijvoorbeeld, is grofweg een mix tussen marketing, communicatie én welzijn... de cirkel is rond!

Mijn stage bij Proud Mary zie ik als kers op de taart. Ik word de komende weken ondergedompeld in de wereld van marketing en dat geeft mij nu al massa's goesting. Ik ben benieuwd naar de kennis en avonturen die deze periode mij zal brengen!

Tot snel!

Trotse groeten, Marie

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB