Overzicht

Proud Aicha - nieuwe stagiaire bij Proud Mary

Proud Mary
Afbeelding
ProudMary_NieuweStagiair_Aïcha

Hi! Als trotse stagiaire bij Proud Mary mag ik jullie eventjes meenemen naar mijn wereldje. Ben jij benieuwd naar mijn verhaal? Ik sta alvast te popelen om mezelf voor te stellen!

Nice to meet you, what’s your name? 21 jaar geleden werd ik op de wereld gezet onder de naam Aicha en draag ik met trots de achternaam Goethals mee. Ik werd geboren in Roeselare en heb sindsdien nooit meer afscheid kunnen nemen van de kleine, maar toch bruisende stad. Een echte weireldstad g’lik daze zeggen! Ja ja, met trots draag ik de naam van een ‘West-Vlaming’ mee. In mijn vrije tijd ga ik graag een pintje drinken met vrienden, lees ik een boek, besteed ik als dierenliefhebber tijd met mijn viervoeters thuis of bingewatch ik alle series op Netflix.

Well-a well-a well-a, huh. Tell me more, tell me more! 17 jaar later liet ik me onderdompelen in de communicatiewereld en startte ik met de bacheloropleiding Communicatiemanagement aan de Arteveldehogeschool in Gent. Ook dat wereldje kan ik geen gedag zeggen! Ik koos in mijn laatste jaar voor het profileringstraject ‘Contentmarketing en Sociale Media’. Het eerste semester werd ik met dat traject klaargestoomd om 10 weken trots stage te lopen. En zo begon de zoektocht naar een stagebedrijf waar ik mezelf kan zijn en dat past bij mijn persoonlijke waarden en doelen.

There ain’t nothing gonna stop me now ‘cause I’m almost there... Het moest absoluut een kleinschalig en creatief marketing- of communicatiebureau zijn met een gevarieerd takenpakket en waar een sterk, aangenaam en gedreven team achter schuilt. Ergens waar ik mezelf leer ontdekken, wat mijn talenten zijn en hoe ik kan groeien. Zo kwam ik bij Proud Mary terecht. En wat ben ik trots dat ik deel uitmaak van dit team! Ondertussen loop ik al enkele weken stage en kreeg ik tot nu toe een enorm gevarieerd en interessant takenpakket. Er wordt me verantwoordelijkheid en zelfstandigheid gegund met ruimte voor eigen inbreng en creatie. Van alle facetten krijg ik iets te zien. Ik amuseer me als stagiaire bij Proud Mary en ik leer bij, ideaal toch? Ik kijk alvast uit naar de komende weken met héél véél goesting!

Proud Mary keep on burnin', rollin', rollin', rollin' on the river. Om af te ronden wil ik graag nog één boodschap meegeven. Het viel je misschien op dat ik veel de nadruk legde op de term ‘trots’. Dit komt omdat trotsheid één van de belangrijkste waarden is van Proud Mary. Want zoals ze zeggen, trots doet groeien!

Tot de volgende!
Aicha

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB