Overzicht

Proud Luca - nieuwe stagiair bij Proud Mary

Proud Mary
Afbeelding

Hi there!

Je toekomstige Digital Marketeer hier! Nieuwsgierig wie ik ben? No problem! Ik vertel je graag wat meer!

🎵 By the rivers of Babylon! 🎵

Geen Boney M, ook niet de bekende stad in Egypte. Just me, Luca Babylon. The one and only! Ik ben een jonge sportieveling, die je kan terugvinden op de Vlaamse voetbalvelden of in de lokale fitness om de hoek. In het weekend tref je me aan in Gym Boutique, waar ik je motiveer om je persoonlijke doelen te behalen.

🎵On the mission to get high up!🎵

Momenteel zit ik in de laatste fase van mijn opleiding. Stage bij Proud Mary!

Na 3 jaar de opleiding Bedrijfsmanagement aan Arteveldehogeschool te volgen, had de microbe van online marketing mij te pakken! Daarom koos ik voor het postgraduaat Digital Marketing Communications. De combinatie theorie en praktijk was voor mij the way to go! Bij Proud Mary leer ik met de online instrumenten spelen om uiteindelijk de beste digitale componist te worden.

Fun fact: in een heel erg ver verleden, toen internet nog niet bestond was Babylon de grootste stad ter wereld.

See you soon!

Luca

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB