Overzicht

Proud Isolde - nieuwe COO bij Proud Mary

Proud Mary
Afbeelding

Proud Mary heeft er een nieuw gezicht bij! Lees snel verder & get to know Isolde, onze Chief Operating Officer!

🎵 Going Out 🎵

Hey ik ben Isolde Casier en woon in Oostnieuwkerke, op fietsafstand van het Proud Mary office. Ik ben een jonge 40tiger die er graag bij is. Een etentje, een dansje of een avondje uit kunnen mij altijd bekoren. In de vakanties hou ik van reizen en de wereld verkennen. Dit doe ik graag met mijn man en 2 dochters.

🎵 Coding Bootcamp Music 🎵

Daarnaast vind ik het belangrijk mij fit te houden door regelmatige te sporten. Een paar bootcamps per week en op zondag een koersfietstocht doen mij op adem komen. In de winter staan we op de latten, maar ook yoga maakt me helemaal zen.

In mijn vrije tijd steun ik als bestuurslid van Best Pittig Oostnieuwkerke het lokale verenigingsleven.

🎵 Feelin’ Good 🎵

Ik wil met veel enthousiasme het Proud Mary team ondersteunen in alle operationele zaken. Als rechter en linker hand van Tina help ik graag mee aan de operationele leiding van het bedrijf.

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB