Overzicht

Proud Ella - nieuwe stagiaire bij Proud Mary

Proud Mary
Afbeelding
Stagiar Ella

🎵 Ella, elle l'a, elle l'a ou ou ou ou ou ou 🎵

Mijn naam is Ella, I'm born in 2000 so i’m a nillies baby.

Ik ben geboren in Waregem de welbekende paardenstad. Dat is ook aan mij niet voorbijgegaan. Ik begon op mijn 8ste met paardrijden en op mijn 12de kreeg ik mijn eerste eigen paard.

🎵 Gonna take my horse to the old town road 🎵

Wat ik zoal doe in mijn vrije tijd?

Ik ben een echte dierenvriend naast rijden met mijn paard ga ik ook vaak wandelen met onze hond. Ik vind muziek echt belangrijk. Het brengt me tot rust en je kan je er emotie in kwijt.

🎵 There's nothing holding me back! 🎵

Toen ik 18 was stond ik voor een moeilijke keuze. Zowel Marketingcommunicatie als Human Resources management vond ik interessante studies. Uiteindelijk koos ik om Human Resources management te studeren aan de Hogeschool Vives te Kortrijk. Na die 3 jaar had ik nog steeds de studie marketing in mijn gedachten. Ik besloot om verder te studeren en de studie Marketingcommunicatie te volgen in een verkort traject. Ik heb nog geen seconde spijt van mijn keuze. Bij Proud Mary krijg ik nu tijdens mijn stage de kans om kennis uit mijn beide studies toe te passen in de realiteit.

Tijdens mijn stage bij Proud Mary zal ik volledig ondergedompeld worden in de marketingwereld. Ik kijk er alvast naar uit om veel bij te leren!

Trotse groetjes, Ella

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB