Overzicht

Proud Esther - nieuwe innovatie en new business assistent bij Proud Mary

Proud Mary
Afbeelding
ProudMary_Nieuwe-Collega_Esther

Hi ik ben Esther,

Ik vervoeg met veel trots het Proud Mary team en zal als Idea and Innovation manager mij inzetten voor new business en klantenopvolging.

Na mijn werkervaring in de wereld van rekrutering ben ik enthousiast om me vol goesting in de marketingwereld te gooien. Ik ben klaar om deze kans met beide handen aan te pakken en mijn eigen stempel te kunnen drukken.

🎶 People who need people are the luckiest people 🎶

Ik ben een echt ‘mensenmens’! Ik krijg energie van anderen.

Ik ben opgegroeid in een ondernemingsfamilie. Mijn grootouders startten een bloeiende kledingzaak, dat mijn mama en tante overnamen. Als kind ging ik na school niet naar de opvang maar naar de winkel, mijn tweede thuis. Oma leerde mij respect, waarden en dankbaarheid en is mijn drijfveer om door te doen omdat ik wist hoe trots ze was.

🎶 Buckin' my horse, giddy up, hey yo, hey 🎶

In mijn vrije tijd geniet ik van ons recent eigen stekje met zalig zuid-gerichte tuin, zeg ik geen neen tegen een paardenrit (met de koets of in het zadel), vind ik familie heel belangrijk en ben ik gemeenteraadslid in Staden.

Elkaar ontmoeten? Graag!

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB