TTI

technologie helpt een handje
Afbeelding
Proud-Mary_POM_TTI_Campagne_Hoofdafbeelding
customer case

De uitdagingen voor de West-Vlaamse industrie op vandaag zijn niet min. Flexibel omgaan met de maatschappelijke uitdagingen is een olympisch minimum geworden. Maatwerkbedrijven zijn dé ideale partner in uitdagende tijden. Wij gingen, samen met 4werk, aan de slag voor de lancering van het TTI-project.

Afbeelding
Campagnes
Afbeelding
Luchtballon

Communicatie helpt een handje

4werk en de Provincie West-Vlaanderen willen met productie-ondersteunende technologieën maatwerkbedrijven socialer en concurrentiëler maken. Onder de overkoepelende naam TTI (Toegepaste Technologie Innovatie) ontwikkelen ze technologische innovaties voor maatwerkbedrijven. Dat moet gecommuniceerd worden. Proud Mary ging aan de slag!

Afbeelding

Afgeleide visuals ontwerpen van het campagnebeeld

Na een positioneringsoefening met alle partners én een strategische workshop gingen onze technologische brains alvast aan het draaien. Een creatief concept ontwikkelen met bijhorend communicatieplan, dat was de opdracht voor Proud Mary. 'Technologie helpt een handje' ontstond als de rode draad doorheen de communicatiecampagne.

Afbeelding
Proud-Mary_POM_TTI_Campagne

De 6 proeftuinen in beeld

Naast het overkoepelende campagnebeeld was er ook nood aan individuele proeftuinbeelden. Zo konden we de campagne levendig houden telkens een proeftuin iets te melden had. Storytelling op zijn best. Inhoudelijk én visueel. Creatief én informatief.

Filmbestand

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB