Moyo Gusto

Indulges your soul
Afbeelding
Moyo Gusto headerbeeld
customer case

We houden van de gedrevenheid van starters. Zo ook die van Arne. Zijn passie voor cocktails was het begin van dit mooie verhaal. Wij gingen aan de slag met zijn enthousiasme. Shake up the happiness!

Afbeelding
branding-blue
Afbeelding
branding-icon

Het verhaal van een échte bezieler

Toen Arne zijn verhaal met ons deelde, had hij al een naam in gedachten. Ho, ho! Laten we toch even bij het begin beginnen. Eerst een workshop uitvoeren en zien of de naam perfect aansluit bij wat hij voor ogen had.

Arne brengt mensen samen, inspireert en tilt cocktails naar een hoger niveau. Hij wekt ze tot leven, geeft ze een ziel. Mensen aanzetten tot enthousiasme voor een bruisende cocktailcultuur is wat hij het liefst doet. De wereld vanuit een ander perspectief bekijken. Intuïtief en een beetje eigenzinnig. Bewust met een twist. Hij creëert smaken die raken, die iets met je doen – intens, vol energie en aanstekelijk. En dat voel je.

Filmbestand

Moyo - een product met een ziel

Maar voelden wij dat ook in de naam die hij in gedachten had? Niet meteen. We besloten een nieuwe naam voor te stellen die naadloos aansloot bij de positionering. De naam 'Moyo' betekent 'ziel' in het Nyanja, een Zuid-Afrikaanse taal. Het staat ook voor 'een magische charme' en 'het hart'. Samen met 'Gusto', wat 'smaak' betekent, vormt het een perfecte weerspiegeling van Arne's visie. Zijn bedrijf kreeg de naam Moyo Gusto.

Filmbestand

Liquid Spices - de essentie van Moyo Gusto

Moyo Gusto brengt onder dezelfde naam "Liquid Spices". Zijn bitters-range waarmee hij zijn eerste producten op de markt zet. Voeg enkele druppels toe aan je standaard cocktails en tover ze om in onweerstaanbare creaties. Let's spice up your cocktails!

Afbeelding
Moyo Gusto Tote bag zak

🎶 I heard a mumble rumble and a cocktail rock 🎵

Het design van de flesjes van Moyo Gusto zijn een perfecte weergave van de spirit van het merk: kleurrijk, modern en verleidelijk. Elke collectie heeft zijn eigen unieke kleur, terwijl elke 'spice' zijn eigen karakteristieke eigenschappen heeft. Of je nu kiest voor Tiki, Espresso of Old Fashioned, wij zijn absoluut fan!

Filmbestand

Meer Moyo in je socials

Een kruidige touch aan de online aanwezigheid. We hebben niet alleen de essentie van Moyo in het design van de packaging verwerkt, maar brengen deze ook naar zijn social media. De social templates zijn een weerspiegeling van de Moyo-geest - kleurrijk, appetijtelijk en vol leven. Een visuele smaakexplosie.

Afbeelding
social posts Moyo Gusto
Afbeelding
Moyo Gusto flesjes verpakking
Afbeelding
gsm hoesje

Corporate Moyo

Het corporate logo is neutraal en heeft een ander merkembleem. De Liquid Spices hebben een cocktailglas, het corporate embleem is een zon. De visualisatie van de ziel van het merk. Moyo Gusto, indulges your soul.

Afbeelding
Moyo Gusto Logo bord
Afbeelding
Sleutelhanger Moyo Gusto
Afbeelding
Bierviltje Moyo Gusto

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB