Katty Ghekiere

interieurarchitect
Afbeelding
Proud-Mary_Katty-Ghekiere_Branding_Hoofdafbeelding
customer case

Als interieurarchitect is je naamkaartje ook echt een... visitekaartje. Een binnenkomer die perfect moet uitstralen waar je voor staat zonder al te veel een richting te bepalen. Stijlvol én anders. Dat waren de kernwoorden waarmee we deze uitdaging aangingen. Met een tevreden klant als eindresultaat.

Afbeelding
branding-blue
Afbeelding
branding-icon

Je logo, je trots.

De kracht en het belang van een logo kunnen nauwelijks overschat worden. Wij zorgen ervoor dat de branding perfect aansluit bij jouw DNA. Katty Ghekiere klopte bij Proud Mary aan om die uitdaging aan te gaan. Uit de verschillende voorstellen werd heel snel gekozen voor de elegante, pure stijl waarbij keuze van materiaal en afwerking de essentiële details zijn die het geheel af maken.

Een bronzen folie die de letters in reliëf onderstreept en een bronzen rand aan de naamkaartjes maken het geheel compleet. Briefpapier, vriendelijke groetenkaart en naamkaartjes en werfborden vormen een mooi totaalplaatje.

Vertrekkende van dezelfde kernwoorden werd ook een bedankingsboekje ontworpen dat een mooie afsluiter is van een samenwerking tussen Katty Ghekiere en haar klanten.

Afbeelding
Proud-Mary_Katty-Ghekiere_Branding

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB