LOUISE & EDITH

Op handen gedragen
Afbeelding
LOUISE & EDITH Op handen gedragen
campagne traject

Wanneer twee kunstenaars letterlijk en figuurlijk de handen in elkaar slaan voor een expo in het Yper Museum, staan wij al te popelen om er een passend campagnebeeld voor te creëren. Benieuwd hoe we historisch met hedendaags combineren? Let's see!

Afbeelding
Campagnes
Afbeelding
Luchtballon

Campagne

We draaien niet graag met onze vingers. Met een duidelijke briefing in de hand, gingen we dan ook onmiddellijk aan de slag. De uitdaging? Een campagnebeeld creëren waar elke kunstenaar evenveel aandacht krijgt en een baseline die allesomvattend is. Say no more!

Filmbestand

Louise/Edith op handen gedragen.

Kunstenaars eer je niet op een gewone manier, die draag je op handen. En laat handen nu net ook een inspiratiebron voor beide kunstenaars zijn. Een sterke campagnelijn die het beeld mee ondersteunt. We eren Louise met haar schilderijen en weerspiegelen de beeldende kunst van Edith via de handen. Twee vliegen in één klap!

Campagne komt tot leven

Met de nodige communicatiedragers, kwam het concept volledig tot leven. Van vloerstickers tot levensgrote affiches maar ook social animaties om de expo mooi in de kijker te zetten.

Afbeelding
affiche Louise & Edith
Afbeelding

LOUISE & EDITH

Op handen gedragen

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB