Overzicht

Rewind Campfire Session #5 - Brand Experience

Events Proud Mary
Afbeelding

Wat een avond was het op onze vijfde Campfire Session. Een feesteditie over drank en eten. Toepasselijk.

Samen met 3 top gastsprekers en talrijke aanwezigen klonken we op een heerlijke avond met hapjes en drankjes. Ditmaal konden wij ons kampvuur opzetten bij Visix Brand Shiners en de flessen laten knallen in hun tuin. Benieuwd hoe de avond verliep?

Bekijk hieronder onze Campfire Aftermovie.

Filmbestand

All Night Long

Wie zei dat de Belgische zomer een flop was, was duidelijk gisteren niet aanwezig op onze gezellige kampvuur. Dankzij de laatste zonnestralen konden we helemaal opgewarmd aan de avond beginnen. Drie ondernemers namen beurtelings het woord en deelden hun ervaring in de food & drankwereld, elk met hun eigen visie. Een leerrijke en boeiende avond waarbij expertise en tips werden gedeeld met ruimte voor vragen aan professionals uit het vak.

Een verrijkend netwerkmoment met tips & tricks vergezeld met een biertje van St.-Bernardus dankzij Marco Passarella, een gin-tonic van Blind Tiger Gin dankzij Guillaume Lambrecht en heerlijke hapjes van Camellia S dankzij Stijn Verbrugghe. Topsprekers met topproducten.

Gezellige babbels rond het vuur, heerlijke artisanale advocaat als dessert en een spetterend kampvuur om ons te verwarmen. Wij genieten nog na en popelen al om onze nieuwe Campfire Session aan jullie voor te stellen. Tot dan?

Kijk jij ook uit naar onze volgende campfire? Stuur ons een mailtje en wij houden je op de hoogte!

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB