Overzicht

Rewind Campfire Session #4

Events Proud Mary
Afbeelding
ProudMary_Campfire_Zomer_2020

Onze 4e Campfire editie was - met enige vertraging (dank u Corona) - een echte outdoor editie.

Bij Atelier Pyotr Morf in Meulebeke. In een weide met een groot indrukwekkend kampvuur. De weergoden bezorgden ons een heerlijke, heldere avond. We nodigden twee dames uit om hun verhaal samen met Tina te brengen. Iedereen kreeg zijn eigen totemnaam toegekend. Met een hapje en een drankje natuurlijk. Het was een topeditie! Bekijk hieronder onze Campfire Aftermovie.

Filmbestand

Het belang van een verhaal.
Bedrijven verkopen geen producten of diensten maar wel verhalen. Dat was meteen de intro van de avond om het belang van verhalen te duiden. Hoe kan je aan de hand van een verhaal je product upgraden. Hoe maak je dat je medewerkers geen stenen op elkaar leggen maar een thuis bouwen?

Medewerkers helpen mee bouwen.
Zo konden we meteen door naar Riet van Expeditie 'O die het had over het betrekken van je medewerkers in de creatie en het uitdragen van je verhaal. Hoe eventuele weerstand bij hen voorkomen in drie stappen? Verheldering, transformatie en implementatie.

100% Genoten!

Zorgeloos samenzijn met ondernemers en een glaasje wijn of pintje, dat hebben we het voorbije jaar gemist. Dus plannen we meteen een nieuwe editie eind augustus. We houden je op de hoogte! Bekijk alvast wat sfeerfoto’s en ons kort filmpje. Zij die er bij waren voelen meteen de sfeer. Zij die er niet bij waren, we zien jullie graag op een volgende editie. Samen met diegene die de sfeer al kennen natuurlijk.

Bedankt aan iedereen. Je was een fantastisch publiek. Bedankt Riet en Annelies. Jullie waren boeiende, gemotiveerde sprekers. Bedankt Proud Mary team. Los van de kampboekjes liep alles gesmeerd :)

Kijk jij ook uit naar onze volgende campfire? Stuur ons een mailtje en wij houden je op de hoogte!

Ik kijk uit naar de volgende

campfire!

Afbeelding
Klaar om te groeien
Afbeelding
Wijn

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB