Overzicht

Proud Pieter - nieuwe stagiair bij Proud Mary

Proud Mary
Afbeelding
digital marketing stagiair Pieter

De eerste van het nieuwe seizoen stagiairs… Proud to be here!

Dit is tot nu toe toch de moeilijkste opdracht die ik heb moeten uitvoeren: over mezelf praten. Laten we het een kans geven? Als ik mezelf in een paar woorden zou moeten omschrijven: een ambitieus ADD konijn met een brede interesse.

🎶 So I started out 🎶

Background check? Born and raised in Deinze, waar mijn jeugd gevuld was met voetbal, vrienden en Playstation. Na mijn middelbaar kreeg ik een lichte, ondernemende microbe te pakken en begon ik allerlei zaken te verkopen op bol.com. Van gps trackers tot aan wereldbollen, een beetje van alles. Deze microbe is onlangs verder geëvolueerd naar vendingautomaten die ik plaats en onderhoud bij bedrijven.

🎶 I'm learning to fly 🎶

Na een periode fulltime te werken tussen het vlees in een food market, een opleiding digitale marketing afgerond te hebben via volwassenonderwijs, koos ik ervoor om me volledig op mijn studie Digital Business Management aan VIVES te storten. Al snel kreeg ik van kennissen verzoeken om hen met Facebook-advertenties te helpen, wat mijn enthousiasme voor digitale marketing deed ontvlammen. Deze nieuwe passie leidde naar mijn eerste ervaringen en vaste klanten in meer services zoals video, foto, website creatie, marketingstrategie, google ads en email marketing. Dit avontuur brengt me nu bij Proud Mary. Ik ben helemaal klaar om bij te leren en hoop een Proud specialist te worden!

🎶 And the sun went down 🎶

Wanneer ik niet met digitale marketing bezig ben, vind je mij op het voetbalveld waar ik mijn teamgenoten aanmoedig omdat we weer eens achter staan. Niet mijn fout natuurlijk! ;) In de avond ben ik dan weer frietjes aan het leveren, aan het genieten van een drankje met de matekes of gewoon eens gezellig in de zetel met een serie. Altijd bezig!

De nieuwste toevoeging aan het trotse team van Proud Mary at your service! Klaar om te leren, te groeien en mij verder te ontwikkelen tijdens mijn stage hier. Maar bovenal kijk ik ernaar uit om deel uit te maken van dit geweldig team!

Tot op onze Campfire?

Trotse groeten,

Pieter

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB